Alles over hét reintergratiebureau in Enschede

Visie Groep is hét reintergratiebureau van Enschede en omgeving. Ze staan voor een persoonlijke aanpak en zijn gespecialiseerd in het vinden van passend werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Visie Groep verkent, vergroot en versterkt naar eigen zeggen jouw mogelijkheden op het gebied van zowel werk als zorg. Door hun laagdrempelige en praktische aanpak hebben ze al veel mensen verder kunnen helpen. Dat wil zeggen: Mensen geholpen aan een baan of dagbesteding die niet alleen bij ze past maar die ze ook goed kunnen volhouden. Dit reintergratiebureau in Enschede vindt dat het niet zozeer belangrijk is dat mensen zo snel mogelijk weer aan de slag zijn, maar geeft er de voorkeur aan werk te vinden dat echt volledig bij ze past. Dit doen ze zowel voor werknemers als werkgevers. Voor werkgevers bieden ze bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

  • Outplacement
  • Preventie
  • 2e Spoor
  • Loopbaanbegeleiding

Neem gerust eens contact op met dit reintergratiebureau in Enschede om de mogelijkheden te bespreken. Zeker wanneer je als werkgever de ruimte in je bedrijf hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, en deze kunt begeleiden, is Visie Groep heel blij met je bijdrage. Als we allemaal ons steentje bijdragen dan heeft op den duur iedereen werk dat bij hem/haar past en wordt uitval tot een minimum beperkt. 

Het verhaal van dit reintergratiebureau in Enschede

Visie Groep levert diensten op twee verschillende vlakken, namelijk werk en zorg. Op het gebied van werk werken ze in samenwerking met het UWV en diverse gemeenten samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen. De nadruk ligt daarbij op het vinden van passend werk in plaats van iemand zo snel mogelijk aan het werk te hebben. Wanneer iemand passend werk uitvoert geeft dat namelijk een veel duurzamer resultaat. Ook wanneer iemand vastloopt in zijn/haar huidige baan kan Visie Groep iets betekenen. In overleg kan gebruik gemaakt worden van een jobcoach, welke samen met de werknemer gaat kijken wat hij/zij nodig heeft om het werk beter uit te kunnen voeren. Soms zijn dat aanpassingen in het takenpakket of de verantwoordelijkheden van deze persoon. In andere gevallen is een verbetering van de communicatie tussen werknemer en werkgever al heel waardevol. Visie Groep ondersteunt als reintergratiebureau in Enschede en omgeving in dit proces. 

Ambulante begeleiding in Enschede

Visie Groep levert als reintergratiebureau in Enschede niet alleen diensten op het gebied van werk en arbeid. Ze bieden namelijk ook ondersteuning op het gebied van zorg. Daarbij kun je denken aan ondersteuning in de thuissituatie, hulp bij het op orde krijgen van iemands financiën of hulp bij het verbeteren van huiselijke relaties. Bovendien kun je bij Visie Groep terecht voor het vinden van een passende dagbesteding. Ze beschikken over een leerwerklocatie waarin diverse activiteiten worden aangeboden. Je kunt hierbij denken aan onder andere de volgende richtingen: Fotografie, programmeren, het maken van websites, design en netwerkbeheer en -beveiliging. Het is goed om te weten dat dit reintergratiebureau in Enschede een gecontracteerde zorgaanbieder is in Twente en de Achterhoek. Alles gebeurt dus volgens de regels en in goed overleg met het UWV en de gemeenten. Dus ken jij iemand die ook wel een leuke dagbesteding kan gebruiken? Of ben je uitgevallen op je werk en wil je nieuwe vaardigheden aanleren? Dan moet je zeker bij Visie Groep zijn!

Reageren is niet mogelijk