Bent u opzoek naar een bedrijfsnaambord?

Bent u opzoek naar een bedrijfsnaambord met logo? Dan bent u bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van een bedrijfsnaambord met een logo van uw bedrijf.

Bedrijfsnaambord

Een bedrijfsnaambord is een visitekaartje van uw bedrijf. Daarom wilt u natuurlijk opvallen met een mooi en verzorgd bedrijfsnaambord. NaambordenCentrale verzorgd bedrijfsnaamborden die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos:

 • Klein
 • Groot
 • Acylaat
 • Trespa
 • RVS
 • Met logo
 • Ect.

NaambordenCentrale maakt alle bedrijfsnaamborden voor u op maat en maatwerk hoeft echt niet altijd duur te zijn. 

Aanbod bedrijfsnaambord

NaambordenCentrale biedt verschillende soorten bedrijfsnaamborden. Deze staan hieronder weergegeven:

 • Bedrijfsbord Acrylaat met logo: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Het Acrylaat wordt aan de achterzijde full color bedrukt en voorzien van zandstraalfolie. Dit zorgt ervoor dat het naambord licht door laat maar de muur erachter niet zichtbaar is. Hierdoor komt de gewenste opdruk goed naar voren. Het bord wordt voorzien van luxe afstandhouders wat zorgt voor een nette afwerking en een ruimte van 1,5 cm tussen de muur en het bord. 
 • Bedrijfsbord rvs kantoor: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Deze borden zijn ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudig naambord om aan te geven waar het bedrijf gevestigd is. Het materiaal is geschikt voor buiten en de tekst wordt naar wens aangebracht door lasergraveren. De opdruk is daarom zwart en permanent. Dit bord wordt geleverd met bevestigingsmaterialen. 
 • Bedrijfsbord aluminium: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Het bedrijfsnaambord wordt gemaakt van geborsteld aluminium en zijn schitterend om te zien. Dit materiaal is weerbestendig en geschikt voor zowel buiten als binnen. De opdruk wordt aangebracht door een moderne printtechniek. Deze techniek staat garant voor een mooie en heldere opdruk en wordt direct op aluminium geprint. Er wordt geen gebruik gemaakt van plakletters. U kunt kiezen uit diverse bevestigingsmethodes en u kunt ook kiezen voor afstandhouders.
 • Bedrijfsbord aluminium/plexiglas: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. En bestaat uit een combinatie van deze twee materialen. De achterplaat wordt gemaakt van dibond rvs look en de voorplaat is helder plexiglas. Ook hiertussen worden luxe rvs afstandhouders geplaatst. De opdruk wordt in full colour op het plexiglas gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de werkelijke opdruk mogelijk is. Dit materiaal is geschikt voor het aanbrengen van tekst, afbeelding of logo in kleur of zwart.
 • Bedrijfsbord plexiglas: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Dit bord kan gemaakt worden in opdruk naar wens. De opdruk wordt full color aangebracht en hierdoor zijn geen beperkingen in kleurgebruik. Er wordt geen gebruik gemaakt van stickers, de opdruk komt gelijk op het plexiglas. Het is zo helder dat u door de onbedrukte delen heen kunt kijken, dit zorgt voor een luxe uitstraling.
 • Bedrijfsbord trespa: deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Dit materiaal is wit van kleur en weerbestendig waardoor het beschikbaar is voor binnen en buiten.

Voordat u de keuze maakt voor het bestellen van een bedrijfsnaambord wilt u natuurlijk weten hoe deze eruit komt te zien. Om deze reden maakt het bedrijf altijd een proefdruk, deze wordt vervolgens zo vaak aangepast totdat het aan uw wens voldoet. De proefdruk ontvangt u meestal dezelfde dag van de bestelling. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk