Bepaal zelf hoe fris of warm je erbij zit dankzij de airconditioning in Hengelo

In de herfst, winter en lente is het buiten vaak kouder dan 20 graden Celsius. Zowel in lente als de herfst heb je soms dagen dat de temperatuur boven de 20 komt, maar dat zijn uitzonderingen op de regel. Op het moment van schrijven is het bijvoorbeeld bijna winter in april met hagel en af en toe zelfs sneeuw. Het is dan ook met recht vooralsnog een koude lente te noemen. Maar in 2020 was het in april schitterend weer met straalblauwe luchten en heerlijke temperaturen. Maar hoewel het dus prima wat warmer kan worden in de herfst en lente, is het zelfden echt heet. Dat betekent dat je redelijk veel controle hebt over de temperatuur in huis. In de winter kun je de temperatuur constant houden door gewoon de thermosstaat op 20 te draaien. In de herfst en lente doe je dit ook en mocht het wat warmer zijn buiten, dan kun je soms de verwarming uit laten. De temperatuur blijft dan rond de 20 hangen. Maar in de zomer kan het buiten flink warm worden. Je kunt de kachel dan wel uitzetten, maar de temperatuur stijgt binnen dan uiteraard net zo hard als buiten. Hoewel het buiten vaak warmer kan worden dan binnen, kun je binnen de 4 muren van je eigen woning zomaar te maken krijgen met tropische temperaturen. Zelfs met een relatief lage temperatuur van 25 graden, is het binnen uiteraard niet uit te houden. Als je het tijdens dit soort warme periodes aangenaam wilt houden in je woning, dan kun je het beste een airconditioning in Hengelo van KTK installeren. Dankzij de airconditioning in Hengelo bepaal je immers zelf hoe warm of koel het in huis is. In de winter controleer je de temperatuur met de verwarming. In de zomer kun je de verwarming wel uitzetten, maar je bent vervolgens niet bij machte om de toenemende temperatuur in huis een halt toe te roepen. Met de airconditioning in Hengelo heb je die controle wel en kun je dus zelf bepalen hoe warm het in huis mag worden. Het is uiteraard goed om het contrast tussen buiten en binnen niet te groot te maken. Als het buiten 40 graden is, dan moet je de airconditioning in Hengelo niet op 20 graden zetten. Die overgang is veel te groot. Maar als het tijdens een hittegolf binnen 30 graden is, dan kun je daar best 5 graden vanaf snoepen. Kijk daarom gerust eens op de site van klimaattechniekkalter.nl voor meer informatie over de mogelijkheden met een airconditioning in Hengelo.

Alle opties op een rij voor jouw airconditioning in Hengelo

Als je overweegt op een airconditioning in Hengelo te laten installeren, dan heb je uiteraard verschillende mogelijkheden. Het is dan ook goed om eens op de site te kijken, zodat je weet wat die opties zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de volgende modellen: 

  • Plafond onderbouw model
  • Vloermodel
  • Wandmodel

Het is maar net welke optie het beste past bij jou type woning en de kamer waarin je de airconditioning in Hengelo wilt. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan via de site

Mocht je op zoek zijn naar een geschikte airconditioning en ben je benieuwd hoeveel je dat gaat kosten, dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de site van klimaattechniekkalter.nl

Reageren is niet mogelijk