Bespaar flink op de kosten door tweedehands machines te kopen

Iets nieuws kopen geeft vaak een prettig gevoel, omdat je iets in je bezit hebt dat nog nooit eerdere is gebruikt. Er is weinig dat fijner voelt dan iets uit de verpakking halen dat nog helemaal nieuw is. Een telefoon die nog is voorzien van een plastic beschermlaagje en netjes in het doosje zit; het voelt toch altijd weer als een klein cadeautje. Maar het grote nadeel van nieuwe producten is natuurlijk het feit dat je daar ook voor moet betalen. En dat geeft vervolgens weer een minder prettig gevoel. Het is allemaal leuk en aardig dat je een product uit de verpakking kunt halen, maar daarna neem je het in gebruik. Vervolgens is de nieuwigheid er alweer vanaf, maar de bankrekening is nog net zo leeg. Daarom is het soms beter om voor tweedehands artikelen te kiezen. Wat betreft de tweedehands machines van foeth is dat dubbel en dwars het geval. Een machine is geen telefoon. Het is geen product voor consumenten. Machines zoals drogers of maalmolens veroorzaken meestal niet dezelfde soort van plezierige gevoelens als nieuwe telefoons of andere leuke gadgets. Het zijn noodzakelijke machines die je bedrijf nodig heeft. Het is niet zo dat je elke dag even de fabrieksvloer betreedt om met genot in je ogen naar de nieuwe machines te kijken. Een droger is ook zeker geen esthetisch object. Het gaat bij machines om de functionaliteit. Als tweedehands machines net zo functioneel zijn als nieuwe, dan zijn tweedehands machines zeker te verkiezen boven de nieuwe. De tweedehands machines zijn immers goedkoper, maar werken nog net zo goed. Dat laatste is echter wel afhankelijk van waar je deze tweedehands machines koopt. De machines moeten immers goed zijn nagekeken en in goede staat verkeren. Wat dat betreft doe je er goed aan om de tweedehands machines te kopen via foeth. Bij foeth kopen ze alleen goed functionerende machines van gerenommeerde A-merken. Voordat deze dus als tweedehands machines worden verkocht, worden ze eerst gronding nagekeken. Zo weet jij dus dat je goed functionerende apparatuur geleverd krijgt. Uiteindelijk kun je daardoor profiteren van de beste A-merken voor de laagste prijzen. Een ander voordeel heeft te maken met de levering. Als je namelijk nieuwe machines koopt, dan moet je rekening houden met een leveringstijd die kan oplopen tot een aantal weken of maanden. Maar de gebruikte machines van foeth kunnen direct in gebruik worden genomen. Geen wachttijden dus als je bestelt bij foeth.

Bekijk het assortiment van tweedehands machines op foeth.com/nl

Het assortiment is zeker niet beperkt, want je hebt de keuze uit maar liefst 4000 verschillende machines. Via de site kun je dan ook alvast een kijkje nemen in dit ruime assortiment. Zo kun je bij foeth kiezen voor uiteenlopende machines als: 

  • Maalmolens
  • Drogers
  • Mengers
  • Warmtewisselaars

Mocht je graag het volledige assortiment willen bekijken, dan kun je het beste zelf even naar de website surfen. Daar vind je alles wat je moet weten over de vele machines die je kunt bestellen bij foeth. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met foeth

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan ben je vrij om contact op te nemen met foeth. 

Reageren is niet mogelijk