Bruidsjurken van Valkengoed

Bruidsjurken | De bruidsjurk specialist | Valkengoed Wedding Fashion

Nog een jaar en dan breekt voor mij de grote dag aan. Mijn hele leven heb ik al gedroomd van een mooie bruiloft waarop ik mag verschijnen in een gebroken witte jurk. Zoals alle meisjes was ik de bruiloft als kind al aan het doorlopen met vriendinnetjes. Nu vroeg mijn aanstaande man me op een vakantie in Toscane ten huwelijk. Ik wist van geluk niet meer waar ik het moest vinden. De eerste gedachte die door mijn hoofd ging was dat ik die perfecte trouwjurk moest vinden. Nu schoot meteen Valkengoed door mijn hoofd, doordat een paar vriendinnen van mij daar nog geen jaar geleden ook langs zijn gegaan voor bruidsjurken. Ze zag er beeldschoon uit en sindsdien was ik er zeker van dat ik ook bij Valkengoed eens zou kijken. Ik was wekelijks al op de website te vinden om inspiratie op te doen voor de materiaalkeuze en het model. Maar ze hebben zoveel keuze, het aanbod is echt enorm. Daarnaast wilde ik een trouwjurk die op maat gemaakt was en geen standaard ontwerp. Ik wilde niet het risico lopen dat iemand van mijn kennissen of vriendinnen in dezelfde jurk zou trouwen. Er staan op het moment zoveel bruiloften gepland en dat betekent veel bruidsjurken. Daarom maakte ik een afspraak met een van de stylistes van Valkengoed want ik wilde dit aan haar voorleggen. Ik was blij dat ik deze afspraak had gemaakt, want bij de eerste afspraak al gaf ze mij verschillende adviezen waarmee ik meteen vooruit kon. Zo was gebroken wit niet de juiste kleur voor mij. De kleur wit stond bij mijn huidskleur beter. En na een paar proefmodellen te hebben gepast was ik er ook zeker van. Een van de twee bruidsjurken zou het worden. Vervolgens ben ik nog zelf op zoek gegaan naar wat inspiratie beelden via een paar trouw magazines. Ook online heb ik nog diverse website afgestruind naar bruidsjurken. Zo kwam ik met een kleine selectie aan beelden terug bij de tweede afspraak bij Valkengoed. En het vakmanschap was direct duidelijk. Een paar van mijn favoriete modellen wist de styliste om te buigen naar een uniek model. Met een paar kleine aanpassingen hier een daar gaf ze het model een nieuwe look en kon ik met een gerust hart naar huis. Die speciale trouwjurk zou ik krijgen, daar was ik zeker van. De mogelijkheden voor bruidsjurken waren namelijk eindeloos.

Bruidsjurken 

Ik twijfelde nog een beetje toen ik thuis was. De website van Valkengoed biedt namelijk zoveel suggesties wat betreft modellen, merken en kleuren. Zo beschikt de website alleen al over de volgende stijlen:

  • Eenvoudig
  • Klassiek
  • Modern
  • Prinses
  • Sisi
  • Sluikvallend
  • Volslank
  • Geplooid
  • Kort

En voor de volledige lijst verwijs ik je door naar: www.valkengoed.nl. Alleen al in de categorie ‘eenvoudig’ zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo heb je bruidsjurken met sluier, een trouwjurk zonder sluier, een trouwjurk met sleep en eentje zonder. Bij de derde afspraak heb ik gekozen voor het laatste model dat de styliste mij aanbeveelde het model was gebaseerd op de Cymbeline Bess Trouwjurk. De stijl doet een beetje Grieks aan. Dat vond ik enerzijds gedurfd en anderzijds eenvoudig. Op deze manier was ik er zeker van dat ik geen slechte indruk zou maken bij mijn man, want Grieks is helemaal zijn stijl.

Contact

Mocht je nou ook geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Valkengoed biedt voor bruidsjurken, neem eens een kijkje op: www.valkengoed.nl. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken via de website. Ze geven namelijk een handig overzicht van alle data zodat je direct kan zien of het jou ook schikt. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk