De voordelen van een speed gun kopen

Een speed gun kopen, betekent dat je de snelheid kunt meten van vrijwel elke bal die je met een hoge nauwkeurigheid kunt werpen, schieten, trappen of slaan. Het apparaat werd uitgevonden door Bryce K. Brown in 1954 en sindsdien wordt een speed gun vaak gebruikt door de politie om de snelheid van bewegende voertuigen te berekenen. Een speed gun kan in een voertuig gemonteerd worden of in de hand gehouden worden. Maar het apparaat wordt niet alleen gebruikt door de ordediensten. Een speed gun kopen, is ook interessant voor het voetbal. Het is een perfect apparaat voor schoolsportteams, coaches en spelers tijdens de training, omdat het geweldig is voor het meten van de voetbalsnelheid. Maar ook voor balsnelheden in softbal, tennis, volleybal, lacrosse, hockey, enz. Een speed gun kopen betekent dat zowel professionele als amateuratleten en hun coaches en trainers een vaardigheid of een prestatiegericht doel kunnen verbeteren, zoals voetbalsnelheid, behendigheid en balans of kernkracht. Of je nu een voetbalteam coacht of om het even welke andere sport, waarbij snelheid een belangrijk aspect van het spel is, door een speed gun te kopen, zul je meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van je team of individuele atleet.

Speed gun kopen voor thuis

Misschien ben je een zorgzame burger en geef je om de veiligheid van je buurtbewoners en de spelende kinderen op straat. Met een speed gun kun je de snelheid meten van voertuigen in jouw straat of aan scholen. Je hebt dan wel niet dezelfde autoriteit dan de politiediensten, maar het kan roekeloze chauffeurs in je buurt afschrikken om het gaspedaal in te duwen. Elk jaar overlijden meer dan een miljoen mensen in verkeersongevallen wereldwijd, en gemiddeld worden elke dag op de wegen vijf mensen gedood. Snelheid is een bijdragende factor in ongeveer de helft van de dodelijke verkeersongevallen. En hoe sneller een voertuig rijdt, des te zwaarder letsels zullen zijn. De huidige afschrikwekkende werking voor automobilisten is gebrekkig. Flitspalen creëren wrok en werken alleen op specifieke locaties. Politie met speed guns is effectief, maar deze aanpak vergt ook veel van hun tijd. Het stokje doorgeven aan vrijwilligers zou een oplossing kunnen zijn. In Engeland bestaat al een groep mensen die een speed gun kopen om de politie vrijwillig te helpen. Je kunt meer leren over vrijwilligersgroepen voor snelheidsmonitoring in de podcast van People Fixing the World van BBC World Service. Indien je een speed gun wilt kopen voor dit doel, moet je er wel rekening mee houden dat er een cruciaal verschil bestaat tussen vrijwilligers die speed guns hanteren in plaats van de politie. Je kunt ook beter eerst met jouw lokaal politiekantoor overleggen. In Engeland ontvangen automobilisten die worden betrapt, een waarschuwingsbrief van de politie die hen vertelt dat vrijwilligers uit de buurt hun snelheid hebben geregistreerd. De brief bevat een educatieve boodschap en een oproep naar hun geweten, maar geen andere straf (zoals een geldboete). De mogelijkheden van een speed gun kopen in een notendop:

  • Handig bij sportwedstrijden
  • Het meten van jouw snelheid of die van anderen
  • Meten van snelheden bij DIY-projecten (denk aan een nieuwe schans voor je crossmotor)

Waar kopen?

Met zoveel verschillende speed guns die beschikbaar zijn, kan het overweldigend lijken om de juiste speed gun te kopen voor jouw behoefte. Een speed gun kan variëren in prijs van laag naar hoog. Dit komt door de drie belangrijkste factoren bij een speed gun kopen, namelijk de nauwkeurigheid, het bereik en de acquisitietijd. Bij Lasergunhuren.nl een speed gun kopen, betekent dat je professioneel advies krijgt en al jouw vragen worden beantwoord. Bezoek de pagina www.lasergunhuren.nl om het veelzijdige aanbod te bekijken!

Reageren is niet mogelijk