Deurcilinder

Postma en Postma is de expert op het gebied van nieuwe en veilige cilindersloten. Wij leveren diverse deurcilinders, voor de laagste prijzen van heel Nederland. Het belangrijkste bij een deurcilinder is natuurlijk dat u zich veilig voelt en dat ook bent in uw eigen huis. Een veilige deurcilinder is daarbij erg belangrijk. Omdat we dit goed begrijpen verkopen we alleen sloten met een veiligheid van SKG** of hoger, zodat u zeker weet dat u het juiste slot koopt. Bij ons kunt u verschillend sluitende cilindersloten en gelijksluitende cilindersloten kopen, zodat u zelf bepaalt of u met één sleutel al uw sloten open kan maken. Ook krijgt u standaard zes sleutels bij uw deurcilinder geleverd, zodat u altijd voldoende sleutels heeft.

De juiste deurcilinder

Het belangrijkste waar u op moet letten bij de aanschaf van een deurcilinder is de SKG-klasse. SKG test al meer dan dertig jaar cilindersloten en is een instantie die is opgericht door de industrie zelf om de prestaties van de cilindersloten die verkocht werden te garanderen. Als u dus een deurcilinder met een SKG-kenmerk koopt dan weet u zeker dat u een getest product koopt en kunt u dus met een veilig gevoel gaan slapen. SKG test alle cilindersloten en deelt ze in door middel van een sterrensysteem:

  • 1 ster: het product is niet in staat om zelfstandig een inbreker drie minuten buiten de deur te houden.
  • 2 sterren: het product is in staat om zelfstandig een inbreker minstens drie minuten buiten de deur te houden.
  • 3 sterren: het product is in staat om zelfstandig een inbreker minstens vijf minuten buiten de deur te houden.

Het SKG keurmerk zegt dus iets over hoe veilig het slot is aan de hand van hoe moeilijk het is om in te breken. Het SKG keurmerk verandert dus ook de jaren heen, want ook inbrekers ontwikkelen nieuwe technieken. Wij verkopen alleen maar deurcilinders met een SKG** of SKG*** waardering, zodat u zich veilig kunt voelen. Zeker voor belangrijke sloten raden wij u aan om te kiezen voor een SKG*** deurcilinder. Dit advies wordt ook uitgegeven door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), dat aanraadt om een SKG*** slot te installeren.

Een van de grootste gevaren waar een deurcilinder u tegen moet beschermen is het zogeheten kerntrekken. Hierbij trekt de inbreker simpelweg de hele cilinder uit het slot en heeft de inbreker direct toegang tot uw woning. Een SKG*** deurcilinder is voorzien van een kerntrekbeveiliging, wat dus betekent dat kerntrekken niet meer mogelijk is en u een stuk veiliger bent.

Diverse cilindersloten om uit te kiezen

U kunt bij ons kiezen uit gecertificeerde cilindersloten en niet gecertificeerde cilindersloten. Een certificaat heeft u vrijwel alleen nodig voor een commerciële toepassing en verandert niks aan de kwaliteit. Als particulier raden we dus vrijwel altijd aan om te kiezen voor slot zonder certificaat, omdat u hiermee flink geld bespaart. Onze cilindersloten zijn verkrijgbaar in drie varianten: een halve cilinder, een knopcilinder en een profielcilinder. Een halve cilinder is slechts van een kant te openen en is daarom ook goedkoper. Een knopcilinder is aan een kant te openen met de sleutel en aan de andere kant door middel van een draaiknop. Ideaal dus bijvoorbeeld voor een voordeur. En met een profielcilinder kunt u aan beide zijden een sleutel insteken. Al onze deurcilinders kunt u als verschillend sluitende cilindersloten en gelijksluitende cilindersloten, waarbij het verschil dus is dat u met verschillend sluitende cilindersloten meerdere sleutels nodig heeft. In dat geval leveren wij drie sleutels, als u kiest voor gelijksluitende cilinders dan leveren wij in totaal zes sleutels mee.

Reageren is niet mogelijk