Drive In Show Dordrecht groot succes op onze bruiloft

Wat doe je als je als paar bekend staat als stel die er graag een feest van maakt, en je gaat trouwen? Dan ga je plannen en bedenk je iets leuks. Ik had zelf erg leuke ideeën, maar mijn verloofde kwam aan met een feitje dat ik even vergeten was. Want je kunt er wel iets leuks van maken met veel actie, maar dan is het niet geschikt voor alle mensen die uitgenodigd zijn. Mijn verloofde had gehoord van de mogelijkheden rond een Drive In Show Dordrecht met dj’s die de gasten vermaken. Een Drive In Show Dordrecht klonk me ook wel goed in de oren, zeker toen we eenmaal een gesprek hadden gehad met de mensen van Groenendijk Events (groenendijk-events.nl) die dit al een tijd doen voor grote feesten, bedrijfsfeesten, vriendengroepen en uiteraard ook voor bruiloften. We zagen het al helemaal zitten en begonnen direct al met het maken van plannen, waar de mensen van Drive In Show Dordrecht ons geweldig bij geholpen hebben. Eerlijk is eerlijk, we houden van een feestje en maken er graag iets leuks van, maar met het organiseren van zoiets hadden we wat minder ervaring en dan is het prettig wanneer de mensen van Drive In Show Dordrecht klaarstaan voor je.

Een ware Drive In Show Dordrecht, een echt feest!

Met een Drive In Show Dordrecht wordt elke bruiloft direct een echt feest. We hadden het idee dat er vooral muziek gespeeld zou worden, maar het bleek al snel dat de mensen van Drive In Show Dordrecht er een echt feest van maakten waarbij de mensen aangezet werden tot dansen en andere interactie. Het gevolg was dat er direct

  • een dynamische sfeer
  • en interactieve sfeer ontstond

waarbij alle mensen het ontzettend naar hun zin hadden. Ook tijdens het buffet bleven de dj’s lekker bezig met het draaien van muziek en iedereen bracht hun ook eten en drinken, zo gewaardeerd werd wat zij aan het doen waren op onze bruiloft. We raden dan al onze vrienden en kennissen de Drive In Show Dordrecht aan, omdat het een echte manier is om er een geweldig feest van te maken. Voor ons persoonlijk is het duidelijk wat we in de nabije toekomst gaan doen wanneer we onze verjaardagen gezamenlijk vieren, want we kwamen erachter dat Drive In Show Dordrecht nog veel meer leuke dingen te bieden heeft. En laten we eerlijk zijn, een goed feest begint bij goede muziek en een dynamische sfeer waarbij iedereen het gevoel heeft zich prima te vermaken.

Een bruiloft plannen…?

We moeten hieraan toevoegen dat dit de laatste keer geweest is dat we een feest met deze omvang zelf gepland hebben. We hebben gemerkt hoe ontzettend veel stress erbij komt kijken, hoeveel factoren een rekening spelen en hoe vaak er gekeken moet worden naar het budget. Door te kiezen voor Drive In Show Dordrecht hebben we veel elementen in een keer uit handen kunnen geven, iets wat zeker bijgedragen heeft aan de rust voor de dagen van de bruiloft. Maar het regelen van een locatie, eten en drinken, het versturen van uitnodigingen en de rest, dat is iets wat we de volgende keer uitbesteden aan iemand die hier zijn of haar werk van gemaakt heeft. Want helemaal gebroken op je eigen feest aankomen, dat is niet het idee dat we hadden toen we ervoor kozen om een bruiloft te plannen. Achteraf een beetje dom van ons, maar door zulke lessen weet je in ieder geval wat je andere vrienden wel of niet aan moet raden.

Reageren is niet mogelijk