Een broodtrommel bedrukken om het persoonlijker te maken

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om dingen persoonlijker te maken. Producten die je in de winkel koopt, zijn gemaakt voor de massa. Uiteraard staat daar geen naam of persoonlijke boodschap op, want dan valt het product direct af voor heel veel mensen. Maar is dat echt een reden om de massaproductie te volgen en alles onpersoonlijk te laten? Wij vinden van niet. Daarom zijn we een website gestart met tips en trucs om persoonlijke randjes te maken aan alles wat je kunt kopen. Hierbij kun je denken aan het aanpassen van kleding om het zo naar je eigen stijl aan te passen, maar je kunt ook denken aan het bedrukken van een T-shirt of trui om hier een eigen product van te maken. Zeker voor kinderen is het leuk om dingen persoonlijker te maken. Zoals een broodtrommel bedrukken, om maar iets te noemen. Dit is overigens direct een heel goed voorbeeld van iets persoonlijker maken, want op school zijn vaak veel kinderen met dezelfde lunchtrommel of drinkbeker. Een broodtrommel bedrukken zorgt ervoor dat het kind direct ziet dat het van hem of haar is – en maakt het makkelijker om direct de eigen broodtrommel terug te vinden. En wat leuk is voor alle moeders is dat de kinderen vaak veel zuiniger zijn na een broodtrommel bedrukken. Juist omdat het persoonlijker is.

Zelf een broodtrommel bedrukken?

Op onze website proberen we zoveel mogelijk tips en trucs neer te zetten die weinig geld kosten en die je zelf kunt doen. Zo blijft het namelijk leuk en heb je veel mogelijkheden om actief bezig te zijn met het persoonlijker maken van wat je hebt. Maar een broodtrommel bedrukken, dat doe je beter niet zelf:

  • Stiften en verf geven af;
  • Het resultaat wordt matig.

Wij raden in de meeste gevallen de diensten van de Reklameshop aan (https://www.dereklameshop.nl/home-living/lunchboxen.html), zeker wanneer het gaat om een broodtrommel bedrukken. Het is namelijk goedkoop, kan direct in grotere aantallen en daarnaast is de kwaliteit van de hoogste plank. Dat is belangrijk wanneer je wilt dat je kind er ook echt trots op kan zijn en het zorgt ervoor dat het niet afgeeft, wat heel belangrijk is wanneer het gaat om eten voor kinderen uiteraard. Zelf doen kan wel, maar met de prijzen die gehanteerd worden is het eigenlijk de vraag waarom je het zou proberen en het risico zou lopen. Dat geldt trouwens voor alles wat je aan kunt passen. Veel kun je zelf doen, maar lang niet altijd levert dat een besparing op waar je naar zoekt. Vergelijk daarom eerst de mogelijkheden eens en maak daarna een keuze.

Is het handig om zoiets te doen?

Jonge kinderen werken nog aan hun identiteit. Zij zijn vaak op zoek naar wat ze willen, wie ze zijn en hoe ze zich willen ontwikkelen. Door te kiezen voor een broodtrommel bedrukken of het bedrukken van kleding, hebben zij meer mogelijkheden om zich te onderscheiden van de andere kinderen en dat kleine verschil kan grote betekenis hebben, zeker op de langere termijn. Daarnaast is een broodtrommel bedrukken een kleine stap. Je bent binnen de kortste keren klaar en kinderen vinden het doorgaans geweldig wanneer ergens hun eigen naam op staat. En wil je het helemaal leuk maken, dan kies je voor wat meer mogelijkheden rond een broodtrommel bedrukken. Misschien dat je wel iets leuks voor je man kunt bestellen, of een broodtrommel kunt laten bedrukken voor jezelf. Waarom niet? Alles wat een persoonlijk tintje heeft, zorgt ervoor dat je elke keer jezelf kunt onderscheiden.

Reageren is niet mogelijk