Een E-Learning app maken – dat doe je met Tinqwise!

Een E-Learning app maken – dat doe je met Tinqwise!Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan. De digitale wereld heeft ons stevig in haar grip. Hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, kunnen we stellen dat de digitalisering veel voordelen met zich mee brengt. Neem nu bijvoorbeeld leertrajecten. Steeds meer mensen hebben de behoefte aan een manier van leren waarbij ze een training (deels) via de digitale weg volgen, ofwel een laptop of tablet. Er zijn ontelbare bedrijven die hun trainingen aan medewerkers digitaal willen aanbieden. Dit biedt eenvoud, gemak en bovendien kunnen medewerkers overal en altijd leren. Bedrijven die een E-learning app willen laten maken, zijn bij TinQwise dan ook aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een dergelijk traject vaak alleen wordt doorlopen door een medewerker. Het dient dus goed in elkaar te steken en voldoende interactie te geven. Tegenwoordig maakt de techniek veel mogelijk, en zijn e-learnings dan ook aantrekkelijk en afwisselend door het gebruik van verschillende middelen zoals animaties, quizzen en video’s. Rabobank, IKEA en APM Terminals zijn een greep uit de klanten die al blij werden van onze E-learning apps. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Rabobank ‘Right’ ontworpen, een online leercampagne die alle medewerkers effectief én aantoonbaar compliant maakt. Deze e-learning is ontworpen voor maar liefst 18.000 medewerkers van Rabobank wereldwijd. Het omvat tevens lokaal toegespitste content gebaseerd op overkoepelende regels, zodat het niet enkel informeert maar ook inspireert. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer cases: https://tinqwise.nl/wat-we-voor-je-doen/cases.

Blended Learning app maken– ook dat doe je met Tinqwise!

Naast een reguliere E-learning app laten maken, biedt TinQwise bedrijven ook de mogelijkheid om een Blended Learning app te laten maken. Blended Learning is een combinatie van online en offline leren. Hierbij krijgt de medewerker de ene keer les van een trainer en dient hij de dag erna een online quiz thuis te voltooien. Blended Learning biedt een medewerker de kans om altijd en overal te leren, op alle mogelijke manieren. Onze learning specialisten hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen en implementeren van blended learning trajecten. Zowel voor grote als kleine bedrijven, zowel nationaal als internationaal: TinQwise is hét bedrijf voor het laten maken van E-learning en Blended Learning apps. Wij ontwikkelden al diverse Blended Learning trajcten voor onder andere Tommy Hilfiger, Hunkemöller, Sonos en KLM. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Hunkemöller ‘Live it Up!’ontwikkeld; een wereldwijd innovatief online onboarding programma in 17 talen, dat maar liefst 22.000 nieuwe medewerkers inwerkt. Erna krijgen deze nieuwe medewerkers toegang tot de complete online academy met expert modulen zodat ze kunnen blijven leren gedurende hun carrière. Iedere medewerker heeft een buddy op de werkvloer én een digitale coach, zodat ze zowel in real-life als via de app continu gestimuleerd en gemotiveerd wordt. Het resultaat? Inwerken duurt korter dan ooit – 20 dagen – en de shopmanagers zijn enorm ontlast. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust een kijkje op https://tinqwise.nl/wat-we-voor-je-doen/leervormen/blended-learning voor meer informatie.

Waarom TinQwise?

Een E-learning app of een Blended Learning app laten maken is uiteraard van groot belang voor de kwaliteit van trainingen voor medewerkers binnen een bedrijf. Bij TinQwise begrijpen we dit, en zorgen we er dan ook voor dat al onze apps van hoge kwaliteit zijn en blijven. Waarom u als bedrijf voor TinQwise zou kiezen?

  • TinQwise schreef al vele awardwinning blended learning trajecten op haar naam
  • Een team van ervaren learning specialisten
  • Vernieuwende leeroplossingen waarbij grenzen van didactiek, technologie en creatie worden opgezocht

Wilt u een unieke, inspirerende en aantrekkelijke E-learning app of Blended Learning app laten maken voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden!

Reageren is niet mogelijk