Een romantische spa voor een dagje weg

Afgelopen weekend heb ik mijn vrouw verrast met een dagje weg. Ik merk dat we het de laatste tijd allebei erg druk hebben en daarom minder tijd met ze tweeën kunnen doorbrengen. Af en toe is het belangrijk om elkaar wat meer aandacht te geven, om onze relatie goed te houden. Met allebei een drukke baan en drie kinderen hebben we vaak niet veel tijd meer over voor elkaar. Je komt vaak moe thuis en moet dan nog eten koken en de kinderen helpen met hun huiswerk, dat je soms weinig energie over hebt. Ik wilde deze keer mijn vrouw verrassen met een leuk dagje weg, want dat kan ze erg waarderen. Ik had aan mijn ouders gevraagd of de kinderen een weekendje bij hun konden blijven en met de kinderen afgesproken dat ze niets zouden zeggen. Ik weet dat mijn vrouw graag naar een spa gaat en de dag beginnen in een romantische spa leek mij een goed idee. Het idee was om na de romantische spa samen heerlijk wat eten. Mijn vrouw is dol op sushi en ik herinnerde me een Japans restaurant waar ze al een tijdje naartoe wil. Daarna konden we nog gezellig wat drinken en daarna naar huis. We hoefden ons niet druk te maken om de tijd, want de kinderen zouden bij mijn ouders zijn en de volgende dag konden we ook nog uitslapen. Ik wist dat ze niets zou inplannen, omdat ze normaal de kinderen op zaterdag naar sporten brengt en daar de hele dag mee bezig is. Die ochtend vertelde ik haar dat we samen weggingen en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken over de kinderen.     

Een romantische spa in Amsterdam

De romantische spa had ik van te voren geboekt bij spa1001.nl. Wij waren hier nog nooit geweest, maar ik zag online dat deze romantische spa veel goede reviews had. Ik had een gedeelte van de spa geboekt voor ons alleen, zodat we het met niemand hoefde te delen. Hier konden we samen relaxen en tot rust komen. Mijn vrouw was blij verrast met de romantische spa en zei dat het een erg goed idee was. We hadden heerlijk genoten van de sauna en de jacuzzi. Na een paar uurtjes verlieten we de romantische spa en gingen we door naar het restaurant. Mijn vrouw wist de hele dag niet waar we naar toe zouden gaan en was erg blij met de keuze van het Japanse restaurant. Ze vond de sushi erg lekker, gelukkig was er voor mij ook vlees, want ik hou niet zo van sushi. Na het restaurant zijn we nog wat gaan drinken met ze tweeën. Aan het einde van de avond kwamen we thuis en de volgende dag konden we eindelijk weer eens uitslapen. Mijn vrouw was erg blij dat ik een dagje uit voor ons tweeën had geregeld en zei dat we dit vaker moesten doen.   

De spa was het hoogte punt

Ik vroeg mijn vrouw wat ze het leukste aan de dag vond en dat was de romantische spa. Ze zei dat de romantische spa de perfecte start was, want zo kwam ze tot rust en kon ze nog meer genieten van de dag. Ik vond de spa ook een erg goede keuze. Je weet natuurlijk nooit helemaal hoe iets gaat bevallen als je iets boekt, maar de spa overtrof mijn verwachtingen. Als je een romantische spa zoekt in Amsterdam dan kan ik Spa 1001 aanraden

  • Je kan een spa prive boeken, zodat jullie alleen zijn
  • De spa is erg mooi en van alle gemakken voorzien
  • Er zijn veel verschillende faciliteiten

Reageren is niet mogelijk