Een serre bouwen? Besteed dit uit aan ter Huurne

Een uitbouw van uw woning kan erg veel geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping of een carport als u bijvoorbeeld geen garage hebt. Of als u twee auto’s hebt, want dankzij een carport staat uw tweede auto hoog en droog. Een serre is voor veel mensen ook erg interessant. In principe wordt een serre op de begane grond gemaakt en is het een uitbouw van uw woon- of eetkamer. Het is tevens mogelijk om een verdieping hoger of zelfs op het dak een serre te bouwen, mits u elders op het dak van uw huis plek hebt voor een dergelijke uitbouw. Maar dit komt wat minder vaak voor. Wat het wel impliceert is het feit dat u een stuk van uw voor- en/of achtertuin opgeeft. Hebt u een riante tuin en hebt u al die ruimte toch niet nodig? Dan is een serre wat u nodig hebt. Bij terhuurnebv.nl zijn we gespecialiseerd in de bouw van serres en andere overkappingen in en buiten uw huis zoals:

  • Windschermen,
  • Balkonbeglazing,
  • En lichtschermen.

We zijn gevestigd in Haaksbergen, Twente dus u zult wel begrijpen dat we voornamelijk in Twente en omstreken werkzaam zijn. Maar dat betekent niet dat we met hetzelfde gemak ook in Den Helder uw uitbouw willen realiseren. Sterker nog, we krijgen zo nu en dan zelfs bouwprojecten vanuit België en Duitsland.

Meer licht in uw woonkamer dankzij een serre

De serre maken we in onze eigen fabriek van aluminium. Vervolgens brengen we naar uw smaak een Ral kleur aan en kunnen we de serre tevens voorzien van een poedercoating. Aluminium is een lichtgewicht maar zeer sterk materiaal. Het is immers hetzelfde materiaal waar vliegtuigen en windmolens van worden gebouwd. Het kan dus zeker tegen een stootje en corrodeert vrijwel niet. Zeker niet nadat we de poedercoating hebben aangebracht. Uiteraard wordt de serre vervolgens voorzien van dubbelglas zodat u er qua stookkosten niet op achteruit gaat. U begrijpt dat we uw uitbouw geheel op maat kunnen maken omdat we alle middelen in onze eigen fabriek hebben staan. Vanaf nu kunt u in de lente en de zomer op uw terras heerlijk in de zon zitten. Is het wat kouder geworden of staat er veel wind? Gaat u dan in uw serre zitten, het zal er zelfs in de herfst en winter heerlijk zijn om in te vertoeven. Een bijkomend voordeel is natuurlijk de enorme toename aan lichtinval. U hebt minder kunstmatig licht nodig terwijl u meer vitamine D van de zon krijgt!

Ook voor andere uitbreidingen in en om het huis weet u ons te vinden

Wilt u al onze producten eens met eigen ogen bekijken dan bent u van harte welkom in de showroom. De showroom in Haaksbergen is geopend van maandag tot en met zaterdag, de specifieke openingstijden variëren per dag en ziet u uiteraard weergegeven op de website. Komt u er eens langs. We vertellen u graag van alles over de serre en over de carport. Tevens is het mogelijk om direct een offerte op te stellen. Hebt u hier geen tijd voor of ligt de showroom te ver weg? Dan kunt u uiteraard ook via de mail en telefoon uw vragen aan ons stellen. We komen graag bij langs om alles op te meten. Pas als u akkoord gaat met de offerte plannen we de bouw in en gaan we aan de slag met het op maat maken van de door u bestelde producten. Bent u nieuwsgierig hoe anderen over ons denken? Leest u dan even de recensies door van klanten die reeds met ons in zee zijn gegaan.

Reageren is niet mogelijk