Een webshop laten maken: Hier moet je wezen!

Je wilt een webshop laten maken en bent je aan het oriënteren in de wereld van developers en webbouwers. Onlangs ben ik zelf een webwinkel gestart (in kinderkleding) en ik heb deze laten bouwen door de professionals van Monkey Vision in Nijmegen. Zelf woon ik daar niet in de buurt, maar aangezien het een online klus betreft vond ik dat helemaal niet erg. Al het contact ging via skype en dat werkte prima. De reden dat ik voor Monkey Vision had gekozen is dat ze een heel compleet pakket aanbieden voor als je een nieuwe website of webshop wilt laten bouwen. Waar de meeste webbureaus stoppen als jouw website klaar is, gaan ze bij Monkey Vision verder. Ik heb ze mijn webshop laten maken, maar ook mijn logo en huisstijl laten ontwerpen, en sinds kort verzorgen ze ook voor mij de SEO en linkbuilding. Dat wil zeggen dat de teksten op mijn website worden geoptimaliseerd voor google, en dat ze blogs en artikelen over mijn webshop verspreiden met de juiste zoekwoorden erin. Dit zorgt ervoor dat de ranking van mijn website in google al gauw hoger was dan je zou verwachten van een zojuist gelanceerde webshop. En omdat al deze zaken door hetzelfde bureau worden uitgevoerd heb ik dus ook maar een beperkt aantal contactpersonen, en dat vind ik heel prettig. Als jij ook een webshop laten maken wil en je zoekt een bureau dat verder denkt dan enkel het bouwen van deze site, dan moet je dus zeker bij Monkey Vision in Nijmegen zijn!

Kinderkleding webshop laten maken

Zoals ik al zei heb ik Monkey Vision mijn kinder kleding webshop laten maken, en daar ben ik ze nog steeds heel dankbaar voor. Ik heb namelijk zelf helemaal geen verstand van computers en websites, maar kan nu toch heel gemakkelijk de webshop zelf runnen en allerlei dingen aanpassen, zoals:

  • Nieuwe producten toevoegen
  • Teksten op pagina’s aanpassen en foto’s toevoegen
  • Kortingscodes aanmaken
  • Blogs schrijven

Bovendien kan ik heel gemakkelijk zien hoeveel omzet ik heb gemaakt in een bepaalde periode. Als ik inlog op mijn website showt deze mij de cijfers per week, maand of jaar, en zie ik dus in een oogwenk of er groei in zit. Mijn webshop laten maken bij Monkey Vision was de beste keuze die ik had kunnen maken voor mijn nieuwe bedrijf. Ik heb echt het gevoel dat ik daardoor veel sneller gegroeid ben dan ik had gedaan met een simpelere website. De kennis en kunde van Monkey Vision hebben daar zeker aan bijgedragen.

Webshop laten maken met blogfunctie

Omdat ik het leuk vind om af en toe leuke blogs te schrijven, over mijn producten of over mijn eigen leven, heb ik Monkey Vision een webshop laten maken met blogfunctie. Daar kan ik heel gemakkelijk stukjes schrijven en foto’s toevoegen. Deze blogs verdeel ik over diverse categorieën zodat mensen ze gemakkelijk terug kunnen vinden. Mijn klanten vinden het vaak heel leuk dat ik af en toe een persoonlijk stukje schrijf. Dit geeft ze het gevoel dat ze niet met een hele onpersoonlijke webshop te maken hebben maar met iemand die het bedrijf met hart en ziel runt. Ik ben dan ook heel blij dat dit met mijn website mogelijk is, en dat alles dankzij Monkey Vision in Nijmegen!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk