Eenvoudig online een flipover bestellen

Bij ons op kantoor hebben we niet altijd de nieuwste, meest moderne kantoorbenodigdheden gehad. We hadden oude whiteboards die we bijna niet meer uit konden wissen en we moesten zelf een soort flipover maken van losse witte vellen papier, die eigenlijk ook nog eens te klein waren. Op een dag was ik het helemaal zat en besloot ik gewoon zelf wat spullen te bestellen. Ik dacht, als de rest eenmaal ziet dat het echt heel nuttig is om goede spullen te hebben en te gebruiken volgen ze wel. Ik ben dus online gaan zoeken naar webshops die een whiteboard en flipover konden leveren. Die zijn er in overvloed, dus het was even zoeken welke winkel ik moest hebben. Uiteindelijk kwam ik uit bij whiteboard-flipover, omdat zij de grootste keus hadden in whiteboards en soorten flipover modellen. Het was veel eenvoudiger om die zaken te bestellen via het internet dan ik van tevoren dacht. Binnen een aantal dagen beschikte onze afdeling over een gloednieuwe flipover, en mijn collega’s waren hier, net als ik, heel blij mee. We konden nu een stuk gemakkelijker ons werk doen. Onze overleggen konden worden genotuleerd en we konden aantekeningen maken of bepaalde situaties uittekenen op de het papier. Ik denk dat elke kantooromgeving wel behoefte heeft aan een nieuw whiteboard of ander product zoals stiften, eens in de zoveel tijd. Het zou veel schelen als managers het geld beschikbaar zouden stellen gewoon nieuwe spullen te bestellen als de oude hun langste tijd hebben gehad. Om het geld hoef je het trouwens niet te laten. Als je je producten bestelt via whiteboard-flipover.nl ben je echt niet zoveel kwijt. Ik kan het iedereen aanraden producten voor kantoor online te bestellen, het is echt heel erg eenvoudig. 

Besluiten welke flipover je nodig hebt

Als je een flipover of whiteboard wilt bestellen moet je wel weten welke je nodig hebt. Omdat het aanbod groot is, is de kans ook groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij wilden in elk geval een flipover zonder ruiten of lijnen, zodat we zonder beperkingen konden schrijven of tekenen. Er zijn dus ook modellen met ruiten, dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld veel schematische tekeningen moet maken. Hetzelfde geldt voor whiteboards. Daar is vaak nog veel meer keuze in. Bijvoorbeeld whiteboards met: 

  • Vakken
  • Ruiten
  • Lijnen
  • Magneten
  • Kleurvakken
  • Beweegbare strips om zelf het whiteboard mee in te delen

Mijn collega’s van de afdeling planning hebben vooral whiteboards besteld die ze zelf kunnen aanpassen met allerlei accessoires. Ik kan me helemaal voorstellen dat dat voor hen een stuk prettiger werkt. In allerlei beroepsgroepen kan het handig zijn te beschikken over een flipover. Bijvoorbeeld in de bouw, tijdens vergaderingen voor een salesafdeling of op een financiële administratie. Zo’n pakket met papier is makkelijk zelf vorm te geven zoals jij nodig acht en met een grote hoeveelheid vellen kun je een hele tijd vooruit. Het voordeel van een whiteboard is dan weer dat je elk moment je aantekeningen uit kunt vegen. Het is maar net wat bij jou en je organisatie past. Online zijn diverse voorbeelden te vinden zodat je uiteindelijk altijd wel een keuze kunt maken. 

Niet goed, geld terug

Als de flipover die je hebt besteld toch niet voldoet aan je wensen kun je deze altijd terugsturen naar de webwinkel. Mocht je op zoek zijn naar een zeer specifieke variant is het wellicht aan te raden toch naar een echte winkel te gaan. Heb je echter liever een snelle manier van bestellen? Dan kun je ook online terecht voor jouw volgende aankoop.

Reageren is niet mogelijk