Flyers

Laat een groot aantal flyers drukken bij Drukwerkdeal.nl. Deze professionele drukkerij staat bekend om zijn hoogwaardige drukwerk, die online te bestellen is. Naast deskundig drukwerk, bieden zij de klanten ook uiteenlopende opties om hun ontwerpen het beste uit laten komen. Door zoveel mogelijk aan te bieden, kunnen diverse klanten hier terecht. Zowel particulieren als ondernemers bestellen hier hun drukwerk. De website heeft een toegankelijk platform waarop de bestelling eenvoudig samen te stellen is. Stuur je eigen bestanden mee met jouw bestelling. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn zelf voor ontwerpbestanden te zorgen, dan kan je voor flyers drukken gebruik maken van de online ontwerptool. Dankzij deze mogelijkheid stellen zij voor meer mensen de optie beschikbaar om hun activiteit zo goed mogelijk te promoten. Zo is een goede promotie niet alleen maar voor mensen met een hoog budget, maar kan je met een laag budget ook een mooie originele flyer samenstellen. Tenslotte is dat nog leuker, om je eigen ontwerp afgedrukt te zien. Stap voor stap selecteer jij de opties waarmee jij jouw flyer wilt vormgeven. Indien je hier weinig tijd of inzicht in hebt, dan heeft Drukwerkdeal ook een aantal aanbevolen opties beschikbaar voor flyers drukken.

Eenvoudige of luxe flyers drukken

Niet alle uitvoeringen passen bij iedere gelegenheid. De ene horecagelegenheid vraagt om glanzende ontwerpen met opvallende kleuren. Bij een ander restaurant past meer een neutrale uitstraling op natuurlijk eco-papier. Vervolgens moet je ook het formaat en de vorm bepalen voor de flyers drukken. Denk daarbij aan een standaard A-formaat. Of liever vierkant of rechthoekig. De rechthoekige vormen worden bij Drukwerkdeal aangegeven met Din large of large. In het bestelmenu zie je in de afbeeldingen wat de vormen zijn en wat de grootte is voor flyers drukken. Selecteert het gewenste formaat voor jouw ontwerp, om vervolgens over te gaan naar de keuze voor de papiermaterialen. Deze is zeer bepalend voor de uitstraling van de flyers drukken en je hebt de keus uit de volgende opties:

  • Houtvrij gesatineerd mc met glans
  • Houtvrij mat mc
  • Houtvrij offset
  • Houtvrij natuurkarton wit
  • Ice silver metallic
  • Static foil wit en transparant

Met name het houtvrije gesatineerde materiaal wordt veel aanbevolen door Drukwerkdeal. Het is het meest gangbare papier voor flyers drukken. Mede de glanzende gloed is zo typerend voor deze documenten en geschikt om kleurrijke afbeeldingen op af te drukken. Mocht glanzend papier niet toepasselijk zijn voor jouw boodschap, dan is het matte of offset papier een goede optie. Offset is wat ruwer papier en heeft een stoerdere uitstraling. Wil je echt luxe met glans uitstralen dan is de ice silver metallic perfect. Dankzij de zilveren glans geeft het een nog glamourachtige uitstraling bij de flyers drukken.

Extra service

De ontwerptool voor flyers drukken laat al zien dat Drukwerkdeal nadenkt over de behoefte van de klanten. Het geeft iedereen de mogelijkheid zelf te ontwerpen en zoveel mogelijk zijn eigen creativiteit te leggen in flyers drukken. Om de klanten nog meer te helpen bieden ze ook informatiesheets met daarin de aanleverspecificaties. Volg deze informatie op en je weet zeker dat jouw ontwerp perfect op de flyer komt te staan. Daarmee voorkomt Drukwerkdeal een slechte bedrukking en hier helpen ze je graag mee op weg. Lukt het jou om jouw flyer goed samen te stellen, dan kan je ook nog gebruik maken van de verspreidingsservice van Drukwerkdeal.nl. Via de tab ‘verspreiding’ in het bestelmenu voor flyers drukken, geef je de regio aan waar jouw flyer uitgedeeld moet worden. Geef dit in jouw bestelling door en jij hoeft nergens meer naar om te kijken. Alles wordt voor je gedaan bij Drukwerkdeal.nl.

Reageren is niet mogelijk