Gebruik de beste OSINT Tools

Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van OSINT om criminele activiteiten op te sporen. Dit varieert van het zoeken van vermiste personen tot het oprollen van een criminele organisatie. Er zijn verschillende OSINT Tools die je daarvoor kunt inzetten en het is belangrijk dat je weet welke tools het beste voor jou en je organisatie zullen werken. De Open Source Intelligence mag dan steeds populairder worden dit betekent nog niet dat iedereen ook meteen weet hoe dit werkt. Het volgen van een goede opleiding is hiervoor erg belangrijk. Het gebruik maken van OSINT voor je werk is efficiënt, maar alleen als je de juiste OSINT Tools gebruikt. Wil jij graag leren welke tools je het beste kunt inzetten? Kom dan vandaag nog naar de website van The International Anti Crime Academy.

  • Module 1
  • Module 2

De verschillende trainingen die je hier kunt volgen zijn in te delen binnen twee modules. Tijdens module 1 wordt de basis gelegd in vier klassieke lesdagen. Hierin wordt in module 2 verder op uitgebouwd tijdens drie klassieke lesdagen. Alle trainingen kunnen ook in-company of privé gedaan worden. Het aanleren van de juiste OSINT Tools wordt natuurlijk gedaan door een ervaren docent. Zij hebben zelf jarenlang gewerkt voor overheidsinstanties, bedrijven en particulieren en weten dus precies welke OSINT Tools wel en niet goed ingezet kunnen worden. Dit zijn de beste docenten die er zijn op dit gebied en daarom is het een zeer goede keuze om een opleiding of workshop bij The International Anti Crime Academy te volgen.

Bestrijd criminaliteit met de juiste OSINT Tools

Het doen van onderzoek naar criminele activiteiten is zeker veranderd sinds de opkomst van OSINT. Dit wil echter niet zeggen dat het ook makkelijker is geworden. Als je een van de opleidingen of workshops bij The International Crime Academy volgt, dan kom je er snel genoeg achter dat er een heleboel mogelijk is met Open Source Intelligence. Een van de belangrijkste dingen die je zult leren is dat er een heleboel informatie is die je kunt en moet verwerken en niet alles wat je online vindt is ook even relevant. Je zult er dus heel goed in moeten worden om, met behulp van de OSINT Tools de informatie zo te lezen dat jij er ook echt wat aan hebt. Daarnaast kun je de verschillende OSINT Tools die er zijn uiteraard ook gebruiken voor het gericht zoeken naar informatie. Laat je niet bedolven onder de vele informatie die op het World Wide Web staat, maar ga gefocust op zoek naar dat wat jij nodig hebt.

Stel je vragen over de verschillende OSINT Tools

De opleidingen bij The International Anti Crime Academy worden door verschillende soorten mensen gevolgd. De een heeft pas net van OSINT gehoord, terwijl een ander er al iets meer ervaring mee heeft. Waar jij je ook op dit spectrum bevindt, je bent uiteraard van harte welkom bij The International Anti Crime Academy. Als je eerst meer informatie wilt over de verschillende OSINT Tools, dan kun je hiervoor uiteraard online een kijkje nemen. The International Crime Academy heeft een zeer goede website waar je gebruik van kunt maken. Wil je iets meer persoonlijke informatie? Bijvoorbeeld om erachter te komen welke training het best bij jou zal passen? Neem dan telefonisch contact op met het bedrijf. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen en op die manier meer informatie te krijgen. Als jij wilt leren hoe je op de best mogelijke manier OSINT Tools kunt toepassen, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk