Hoe kun je je keukenkastjes spuiten?

Als je heel graag een nieuwe keuken wilt, maar je hebt simpelweg het budget niet om deze te kopen, zou je ook eens kunnen denken aan keukenkastjes spuiten. Dit kun je laten doen door eurobord. Dit is een professionele meubelspuiterij met uitgebreide ervaring met het spuiten van keukens. Bij hen kun je terecht voor het laten spuiten van keukenkastjes (de frontjes en deurtjes) en daarmee creëer je heel gemakkelijk en voor weinig geld een compleet nieuwe look. Bedenk maar eens waarom je eigenlijk een nieuwe keuken wilt. Is dat omdat de gehele opstelling je niet meer aanstaat of vind je simpelweg de kleur niet mooi meer? In het tweede geval is de keukenkastjes spuiten een goede oplossing. Dit kost slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken en geeft een super mooi resultaat. Op de website van eurobord vind je een aantal foto’s van keukens die ze reeds gespoten hebben, en het verschil is vaak zó groot dat het net lijkt alsof men een geheel nieuwe keuken heeft laten plaatsen. Dat is het mooie van keukenkastjes laten spuiten: Uw keuken lijkt weer als nieuw! En als je bedenkt hoe ontzettend veel geld je daarmee bespaart ten opzichte van het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken dan snap je wel waarom deze service van eurobord zo populair is!

In welke kleur je keukenkastjes spuiten?

eurobord kan voor jou je keukenkastjes spuiten in werkelijk alle kleuren die je maar kunt bedenken. Ze beperken zich niet tot een standaard kleurenpalet want iedereen heeft een andere smaak. Meestal kiezen mensen overigens voor heel neutrale en basis kleuren voor hun keukenkastjes, zoals:

  • (Spier)-witte keukendeurtjes
  • (Licht)-grijze keukendeurtjes
  • Zwarte keukendeurtjes

Deze kleuren zijn tijdloos en gaan daarom heel lang mee. Je wilt namelijk niet dat je over een paar jaar alweer bent uitgekeken op de kleur van je keuken. Je keukenkastjes spuiten is niet iets dat je elke keer opnieuw wilt doen. Om die reden kiezen de meeste mensen bij eurobord voor een basic en tijdloze kleur, waar ze dus nog jarenlang plezier van kunnen hebben. Bovendien is een witte of grijze keuken gemakkelijker af te stylen met accessoires, omdat bijna alles er goed bij past. Je kunt het zowel afstylen met neutrale kleuren als losgaan met kleur, of daarmee een beetje afwisselen. 

Uw nieuwe keuken afmaken

Je keukenkastjes spuiten geeft een compleet andere look aan je keuken. Dit geeft doorgaans al het verschil dat mensen beogen. Ben je daarna echter nog niet helemaal tevreden, dan kun je ook nieuwe greepjes aanschaffen en een nieuw blad. Een nieuw keukenblad is lang niet zo duur als een geheel nieuwe keuken, en het geeft in combinatie met je keukenkastjes spuiten een compleet nieuwe look. Als je dus nog best tevreden bent over de opstelling van je keuken, en enkel de kleuren wilt veranderen, dan is deze aanpak voor de jou de beste en de meest voordelige. Laat eurobord je keukenkastjes spuiten en bestel daarna een nieuw keukenblad en nieuwe greepjes. Als je daarna ook nog een mooie set nieuwe theedoeken en accessoires koopt kan jouw nieuwe keuken er weer jaren tegenaan, en dat voor een zacht prijsje!

https://eurobord.nl/keuken-spuiten/

Reageren is niet mogelijk