Investeer in één van deze exclusieve woningen

Een eigen huis ontwerpen, laten bouwen en zelfs laten inrichten, wie wil dat nou niet? Of het nu om de bouw van een twee-onder-één kap woning gaat, een villa of een wat kleiner losstaand huis, bij vroombouw.nl bent u aan het juiste adres. We bouwen zeer exclusieve woningen op maat in Nederland. Dat betekent dat u een woning kunt laten realiseren die ten eerste geheel aan uw wensen voldoet en ten tweede uniek is in Nederland. U doet het niet voor anderen, maar voor uzelf. Toch is het een menselijke eigenschap om een beetje trots te zijn op uw prestaties. En dat mag u dan ook in onze ogen aan de buitenwereld laten zien. Exclusieve woningen laten bouwen is natuurlijk een luxe die niet voor iedereen is weggelegd. Maar als u er hard voor hebt gewerkt, dan begrijpen we dat u alles uit de kast wilt halen om er echt uw plekje van te maken. Kijkt u eens naar onze portfolio. Het zal u wellicht opvallen dat we exclusieve woningen bouwen in allerlei stijlen. Zo zijn er velen die houden van een simpele maar toch kunstzinnige stijl. De Stijl heeft in Nederland natuurlijk een grote invloed gehad. Rietveld en Mondriaan worden nog altijd erg gewaardeerd en een dergelijke hoekige, haast modernistische bouwstijl is bij velen favoriet. Maar als u liever een klassiek herenhuis laat bouwen dan kunt u wederom rekenen op de architecten en de overige diensten van Vroom. Van huizen met een art nouveau stijl tot aan een classicistisch uiterlijk en van postmoderne exclusieve woningen tot aan elegante boerenwoningen met rieten daken, we hebben de kennis in huis om deze dromen uit te laten komen.

Leg uw wensen aan ons voor, we ontwerpen namelijk exclusieve woningen

Voordat het zover is hebt u natuurlijk een leeg stuk grond nodig, een kavel of misschien wel perceel als u er ook nog een grote tuin bij hebt. U moet diverse zaken met de plaatselijke gemeente regelen zoals de aanvraag van een bouwvergunning en misschien wel een sloopvergunning als u het gebouw dat er nu staat wilt neerhalen.

  • U kunt ons uiteraard om advies vragen want bij dergelijke zaken kunnen we als adviseur optreden,
  • Dan legt u de plannen bij ons neer. Kijk eens online naar de reeds gebouwde exclusieve woningen om impressies op te doen,
  • Wij gaan voor u ontwerpen. U krijgt continu de mogelijkheid om in deze fase veranderingen aan te brengen.
  • Gaat u akkoord? Dan kan de bouw van uw huis beginnen en natuurlijk mag u ook dan op ons rekenen.
  • Hebt u al nagedacht over de inrichting van uw huis en de tuin? We kunnen deze exclusieve woningen namelijk ook tot in de puntjes inrichten zodat u er na uw verhuizing geen omkijken meer naar hebt,

Laat dus exclusieve woningen bouwen als u het kapitaal hebt om hierin te investeren. Altijd al een groot grasveld met een zwembad willen hebben? Een thuisbioscoop, een terras op het dak van uw huis en een fitnesszaal in de kelder? Laat uw dromen uitkomen bij Vroom.

Kijkt u eens in onze online portfolio

Mocht u direct contact met ons op willen nemen dan kan dat uiteraard. Op de site vindt u de bezoekadressen, de telefoonnummers en mailadressen. U kunt ons op afspraak opzoeken in zowel Staverden, nabij Ermelo, en in Enschede. Maak van te voren even een afspraak, dan staat er een architect voor u klaar en kunnen we wellicht al praten over de eerste ontwerpfase. U zoekt wooncomfort, een unieke stijl en schoonheid. Dat zult u vinden in één van onze exclusieve woningen.

Reageren is niet mogelijk