Is een zit sta bureau iets voor jou?

Steeds meer bedrijven staan er bij stil hoe belangrijk het is om de werkproductiviteit hoog te houden binnen het bedrijf. Anders heb je werknemers in dienst die misschien wel een gedeelte van de dag (of zelfs de gehele dag!) vrijwel niets aan het doen zijn en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. We zijn allemaal wel bekend met de dip rond 16.00 uur ‘s middags. We geven vaak de lunch de schuld, omdat de bloedsuikerspiegel dan zou dalen en alhoewel daar natuurlijk wel een kern van waarheid in zit, kun je het niet helemaal de schuld geven. Er zijn namelijk genoeg dingen die je eraan kunt doen om dit te veranderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het geven van een zit sta bureau aan je personeel. Dit zal er zeker voor zorgen dat ze een stuk productiever zijn. Ze kunnen met een zit sta bureau namelijk de gehele dag ervoor kiezen of ze liever willen zitten of staan. Er zijn verschillende varianten van het zit sta bureau, en sommige daarvan kun je geheel automatisch bedienen voor nog meer gemak.

  • Kantinestoelen
  • Bureaus
  • Balies
  • Op de website Kantoormeubelen.PRO ben je aan het juiste adres voor niet alleen het aanschaffen van een zit sta bureau, maar ook voor bijvoorbeeld andere soorten bureaus, bureaustoelen of kantinestoelen of verschillende soorten balies. Je kunt je gehele kantoor inrichten met de producten die je kunt aanschaffen op de website Kantoormeubelen.PRO.

Meer weten over de voordelen van een zit sta bureau

Als je nog nooit van een zit sta bureau hebt gehoord of je hebt er tot nu toe nog nooit een uitgeprobeerd, dan is het je misschien moeilijk voor te stellen hoeveel beter dit nu kan zijn dan de reguliere bureaus waar je nu aan gewend bent. Er zitten echter wel degelijk voordelen aan om af te wisselen tussen staan en zitten. Het gaat erom dat als je moe bent, het handig kan zijn om in beweging te komen. Zo voorkom je dat de vermoeidheid nog erger wordt. Denk er maar eens over na: als je zelf een beetje slaperig wordt en je staat even op en maakt een kleine wandeling dan voel je je al snel beter. Daarnaast zorgt het zit sta bureau er ook voor dat mensen beter over hun houding nadenken. Je gaat als je te lang zit als snel voor overgebogen zitten en dat is natuurlijk slecht voor je houding en je algehele gezondheid.

Krijg de producten voor een uitstekende prijs

Op de website Kantoormeubelen.PRO vinden ze twee dingen heel erg belangrijk: het leveren van een goede kwaliteit en dat voor een uitstekende prijs. Dit is dan ook precies wat ze hier aanbieden. Daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een uitstekende service. Wil je bijvoorbeeld meer dan een zit sta bureau kopen? Dan wil je hiervoor misschien wel een offerte aanvragen. Dit kun je heel erg makkelijk doen op de website Kantoormeubelen.PRO. Je vindt hier ook de chat. Hiermee kun je zeer eenvoudig in contact komen met een medewerker. Dit is erg handig als je ergens specifieke vragen over hebt. Wil je bijvoorbeeld iets meer weten over een zit sta bureau dat je hier op de website hebt gezien? Dan raden we je zeker aan om hier even een kijkje te nemen en van de chatfunctie gebruik te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om via andere mogelijkheden contact op te nemen en zo je vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

Reageren is niet mogelijk