Is uw autoverzekering wel dekkend genoeg?

In Nederland bent u verplicht om bij de aankoop van een auto een autoverzekering af te sluiten. Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een ongeluk zit in een klein hoekje. En als u dat zelf veroorzaakt dan kunnen de kosten behoorlijk in uw budget snijden. Daar moet u vanzelfsprekend niet aan denken en het is niet meer dan logisch dat u één van de drie opties op een autoverzekering hebt gekozen. Er zijn namelijk drie varianten van de autoverzekering met elk hun voor- en nadelen. U wilt aan de ene kant niet te veel betalen per maand terwijl u aan de andere kant wel goed verzekerd wilt zijn. Bij netpolis.nl kunt u in iedere geval elk van deze drie verzekeringen afsluiten, allen tegen een zeer scherpe premie. Er is altijd wat speelruimte. Zo kunt u de allrisk autoverzekering afsluiten om die vervolgens nog verder uit te breiden met extra opties. Verzeker bijvoorbeeld ook de overige inzittenden van uw personenwagen zodat iedereen na een aanrijding de zorg krijgt en de kosten daarvan vergoed worden door uw eigen autoverzekering. Dat is belangrijker dan u denkt, zeker als er mensen bij betrokken zijn die geen deel uitmaken van uw eigen gezin. Op onze website kunt u snel wegwijs worden van alle vaktermen en de opties die u hebt. Maar wellicht vindt u het nog belangrijker om te zien wat u per maand kunt besparen. Dat is dan ook direct uit te rekenen op onze website. Vul op de landingspagina meteen uw kentekennummer in om de premie te berekenen. U zult zien dat wij op basis van dat nummer alle belangrijke gegevens over uw auto te weten komen waaronder het bouwjaar en de laatste apk-keuring. Op basis daarvan bepalen we welke autoverzekering het beste bij de auto past en ziet u wat u dat per maand zou kunnen gaan kosten.

U kunt bij ons een voordelige autoverzekering afsluiten

Besluit u vervolgens om met ons in zee te gaan? Dan regelen wij de overstap van uw huidige autoverzekeraar naar Netpolis. Dit kan sneller gaan dan u denkt dus mocht u eerst nog enkele vragen hebben dan kunt u uiteraard snel in contact komen met onze medewerkers. Via de mail en ook telefonisch staat we tijdens kantooruren voor u klaar om al uw prangende vragen over de autoverzekering te beantwoorden. Maar waarom zou u eigenlijk moeten kiezen voor een autoverzekering bij Netpolis? We hebben de vier belangrijkste redenen hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Het prijsvoordeel: wij werken snel en efficiënt en brengen enkel de meest essentiële premiekosten in rekening,
  • Het gemak: met een paar klikken van uw muisknop hebt u uw autoverzekering omgezet van een andere verzekeraar naar Netpolis. Bent u al lid en wilt u uw beperkt casco verzekering omzetten naar een WA-verzekering? Dan is dat snel geregeld,
  • De snelheid: onze klantenservice staat voor u klaar om u zo spoedig mogelijk te helpen,
  • Vertrouwd: wij werken enkel samen met gerenommeerde verzekeraars dus reken er maar op dat het u aan niets zal ontbreken.

Hopelijk zijn dit genoeg redenen voor u om snel eens een kijkje te nemen op onze website.

Nog vragen? Klim dan snel in de pen

Een autoverzekering afsluiten is in ieder geval verplicht. Dat u zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn tegen een goede kwaliteitsverhouding vinden wij vervolgens niet meer dan logisch. Bij ons bespaart u tot maar liefst 50 procent op uw huidige premie dus tel uit uw winst. Meer weten over de diverse mogelijkheden? Kijk dan ook even op onze Facebookpagina en onze Twitterfeed.

Reageren is niet mogelijk