Jij wilt toch ook zo’n stoere leren hoekbank?

Ga je binnenkort net als ik op jezelf? Of is dat niet het geval maar ben je wél op zoek naar een nieuwe bank? Zelf ben ik helemaal weg van een leren hoekbank. Deze stijl had ik al eens eerder gezien in woonwinkels. Een vriendin van mijn moeder werkt er en zij stuurt wel eens wat fotootjes door met tips. Ik raak daar altijd zo geïnspireerd van! Een robuuste stijl en dan het liefst leer met metaal. Dat is helemaal mijn favoriet. De leren hoekbank van mokana voldoet precies aan mijn wensen. Deze heb ik dus ook niet voor niets gekocht. In dit artikel zal ik jullie meer vertellen over de leren hoekbank, maar ook over de webwinkel van mokana. Bij deze ben je gewaarschuwd: na het lezen van dit artikel ben je waarschijnlijk net als ik helemaal om!

Wat moet ik me voorstellen bij een leren hoekbank?

Een hoekbank kennen we allemaal. Deze heeft vaak één lange en één korte zijde. Bij mokana kun je deze kopen van leer. Een leren hoekbank is er niet alleen maar met een korte en een lange zijde. Tegenwoordig kun je ze ook al vinden met twee lange zijdes. Afhankelijk van de grootte van de leren hoekbank kunnen er drie, vier vijf of misschien wel zes mensen op zitten. En met twee lange zijdes weet je zeker dat er in ieder geval ook twee mensen op kunnen liggen, heerlijk! Zodoende heb ik de leren hoekbank besteld op de website van mokana. Dit is een webwinkel voor meubilair. Op de website kun je een keuze maken wat betreft de stijl. Ik heb gekozen voor Sassari. Hier trof ik er veel verschillende banken aan van leer. Mijn voorkeur ging uit naar een leren hoekbank met twee hoeken er in, dus drie zitgedeeltes. Op deze bank kunnen zeker zeven mensen zitten. Echter, als iedereen een beetje doorschuift passen er negen volwassen mensen op. Een heerlijke bank welke perfect staat in mijn huis. Ik beschik over een grote woonkamer die erg minimaal is ingericht. Prachtig vind ik dat. Ik heb veel sobere spullen en accessoires. Om het gezellig te maken mag de bank er van mij echt uitspringen. En dat doet deze leren hoekbank zeker! De bank kan in verschillende groottes gekocht worden. Hier is de prijs natuurlijk afhankelijk van. Op de website heb je de mogelijkheid om je wensen door te geven en op basis daar van een offerte aan te vragen.

mokana, dé winkel voor meubilair

Als je op zoek bent naar mooi, modern én kwalitatief goed meubilair dan ben je bij mokana aan het juiste adres. mokana bevindt zich in Enschede. Je kunt de showroom vinden aan de Hogelandsingel 49. Dit is erg eenvoudig te bereiken. Je kunt de leren hoekbank bekijken op de volgende tijden:

  • Maandag 13.00-18.00
  • Dinsdag 10.00-18.00
  • Woensdag 10.00-18.00
  • Donderdag 10.00-18.00
  • Vrijdag 10.00-18.00
  • Zaterdag 10.00-17.00

Ben jij ook geïnteresseerd in een leren hoekbank? Kijk dan snel eens op de website van Montana want er zit er vast ook eentje voor jou bij. Mijn leren hoekbank werd erg snel geleverd. Ik heb er heel veel plezier van en ik krijg er veel complimenten over!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk