Kom naar de studio in Arnhem

Het is al jarenlang een droom van mij geweest om een eigen cd op te nemen. Al vanaf jongs af aan vind ik het heerlijk om te zingen. Dit is voor mij echt de manier om mij ei kwijt te kunnen. Voor een zeer lange tijd hoopten mijn ouders dat ik er wel overheen zou groeien, maar ik ben eigenlijk alleen maar serieuzer met muziek omgegaan. Ik droomde ervan om ontdekt te worden en daarmee eindelijk echt een muziekcarrière te kunnen starten. Dit is natuurlijk niet makkelijk en ik wil eigenlijk wel voldoende ervaring op dit gebied hebben. Gelukkig is er de studio in Arnhem waar je terecht kunt voor alles op het gebied van het maken van je eigen cd. Je kunt hierbij denken aan:

  • Opnemen
  • Mixing
  • Mastering

Was het maar zo dat ik in mijn eigen huis een opnamestudio had, helaas is dat niet het geval! Gelukkig is de studio in Arnhem een geweldige tweede optie! Of misschien is het zelfs nog wel beter dan wanneer ik mijn eigen studio had. Hier kan ik namelijk samenwerken met de mensen die er echt verstand van hebben van wat er allemaal komt kijken bij het opnemen van een cd in de studio in Arnhem.

Meer weten over de studio in Arnhem

De allereerste keer dat ik in aanmerking kwam met de studio in Arnhem was toen ik net klaar was met het geven van een optreden. Dit was in een van de geweldige cafés die Arnhem te bieden heeft en er kwam iemand op me af die vroeg of ik ook cd’s verkocht. Ik wilde maar wat graag ja zeggen, maar helaas was dit toen nog niet het geval. Hij gaf me toen de tip om eens op de website van de Stable Studio te kijken. Hier had hij zelf ooit met een koor een cd opgenomen en hij had er een goede ervaring aan over gehouden. Hij raadde me aan om eens een kijkje te nemen op de website http://stablestudio.nl/ om erachter te komen of ze mij ook verder konden helpen hiermee. Ik ben dezelfde avond nog naar de website http://stablestudio.nl/studio-arnhem/ toegegaan om te zien wat ze hier nu precies allemaal kunnen doen en daar was ik zeker van onder de indruk. Niet alleen kunnen ze je hier helpen bij het opnemen van muziek, maar ook bij de mixing en mastering ervan. Zelfs op het gebied van audio restauratie zit je hier goed!

Mijn eigen cd opnemen

Het kost natuurlijk wel wat geld om gebruik te maken van de kunsten van de studio in Arnhem, maar ik had dat er zeker voor over! Nadat ik een kijkje had genomen op de website, heb ik dan ook al snel contact opgenomen met de medewerkers van de studio in Arnhem om te kijken of ik hier op een korte termijn terecht kon en dat was inderdaad het geval. Ik kon natuurlijk mijn geluk niet op. Inmiddels is het enkele weken geleden dat ik hier geweest ben en ik ben nog steeds zo trots op het eindresultaat. Zonder de medewerkers van de studio in Arnhem was dit me nooit gelukt! Wil jij dus ook je eigen cd opnemen? Dan kan ik je absoluut aanraden om hiervoor naar de studio in Arnhem te komen. Zij hebben hier de kennis en de ervaring in huis waar je op dit gebied naar op zoek bent. Door eens contact met de medewerkers hier op te nemen ben je er al snel achter wat zij precies voor jou kunnen doen! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk