Marieke Frankema is de beste zangeres voor je zangles Haarlem

Ik ben afkomstig uit Haarlem en ik heb jarenlang gezocht naar een goede manier om zanglessen te volgen. De traditionele muziekschool heb ik geprobeerd, maar dat bleek niet helemaal mijn ding te zijn geweest. Daarom heb ik ervoor gekozen om toch maar eens te gaan opzoeken of er geen alternatieven zijn. Privéles leek me altijd voor die rijke verwaande kindjes uit families met veel te veel geld te zijn. Voor mezelf was zoiets niet weggelegd. Dat dacht ik toch, tot ik Marieke Frankema leerde kennen. Frankema is een professionele zangeres en begeleid je niet alleen met het toepassen van de juiste zangtechnieken. Volgens haar vertel je tijdens het zingen immers verhalen. Interpretatie speelt dus een heel grote rol hierin. Voor haar zangles maakt ze gebruik van het Estill Voice Training System, maar ze past die aan de noden van al haar leerlingen. Zo hebben we regelmatig bepaalde oefeningen niet gedaan en andere die niet door de theorie gesteund worden weer wel. Ik voelde me na elke les een betere zangeres worden. Dat gaf me veel zelfvertrouwen. Door op een gezonde manier te leren zingen, heb ik ook geleerd om sterker in mijn eigen schoenen te staan. Vroeger durfde ik op mijn werk nooit het woord voor alle collega’s te nemen. Nu sta ik er als eerste. Ik ben zeker dat dat door de zanglessen komt die Frankema mij heeft gegeven.

Je kan deze zangles Haarlem eerst uitproberen

Zoals je ondertussen weet, was het voor mij helemaal niet simpel om privéles te gaan volgen. Ik dacht onterecht dat het abnormaal duur was. Maar de prijs die Marieke Frankema vraagt voor een les valt zeer goed mee. Maar je moet natuurlijk wel een goede band hebben met je privédocent. Daarom geeft Marieke Frankema ook altijd een eerste, vrijblijvende proefles. Zo tasten jullie elkaar af en weten jullie onmiddellijk of er een “klik” is. Om goed zangles Haarlem te kunnen volgen is dat heel belangrijk. Zangles Haarlem mag immers nooit tegen je zin gebeuren. Dan is het niet meer zo leuk en zingen dat moet leuk zijn. Sinds dat ik bij Marieke Frankema van zangles Haarlem geniet heb ik dit allemaal ervaren:

  • Ik heb een uiterst gezellige dame leren kennen
  • Frankema kan niet alleen zelf zeer goed zingen, maar geeft uitstekend les
  • Ik ben een betere zangeres geworden
  • Ik heb meer lef gekregen
  • Ik heb geleerd dat zingen meer is dan enkel de juiste noten te zingen

Zangles top!

De zangles Haarlem die ik bij Marieke Frankema genoten heb, is dus een goede meevaller geworden. Ik heb totaal geen schroom meer. Zeg nu zelf: dertig euro voor een dik uur les is toch ook niet zo heel veel geld. Frankema is daarbovenop een heel gezellige dame. Ze is vriendelijk en goedlachs. Ik heb ook gezien dat ze heel goed met kinderen overweg kan en hen ook op een unieke en bijzondere manier behandelt. Bijna iedereen zal zich bij Frankema goed voelen tijdens de zangles Haarlem. Frankema biedt je dus heel wat aan om te groeien. Niet alleen groei je als zanger(es) tijdens haar lessen. Ook een persoonlijke groei maak je bij haar door. Zingen geeft met andere woorden heel veel zelfvertrouwen. Dat deed het toch dankzij mij. Ik ga nog zeer veel zangles Haarlem bij Marieke Frankema volgen. Het is zeer tof en ik leer voortdurend bij. Je kunt altijd béter leren zingen. Dat maakt het ook nog eens zo plezant. Er zijn stukken waarvan ik dacht “dat ga ik nooit kunnen zingen”. Dankzij Frankema’s zangles Haarlem doe ik dat nu dus wel. Fantastisch!

Reageren is niet mogelijk