Moet u een esta met spoed aanvragen?

Moet u een esta met spoed aanvragen?Vorige maand hebben wij een droom van ons zien uitkomen: wij zijn met de hele familie naar Amerika gegaan. Wij wilden al heel lange tijd een keer met zijn allen naar dit land afreizen, maar dat is een prijzige aangelegenheid en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om geld te sparen. Toen wij dit eenmaal allemaal op een rijtje hadden, hebben wij eindelijk de tickets kunnen boeken. Wij hebben de kinderen heel goed voorbereid op alles en wij hebben ons heel goed verdiept in de geschiedenis van het land. Wij meenden daarom dat wij alles goed geregeld hadden, toen wij drie dagen voor vertrek te horen kregen dat wij een esta hadden moeten aanvragen. Dit hadden wij niet gedaan en wij hadden zelfs niet eens gehoord dat wij een dergelijk document moesten aanvragen. Wij schoten dus meteen helemaal in de stress omdat wij niet wisten of onze reis nog door kon gaan. Wij zijn daarom gaan kijken of het mogelijk was om een esta met spoed aan te vragen. Wanneer dit namelijk het geval zou zijn, dan zouden wij daar heel veel aan kunnen hebben en vandaar dat wij graag wilden zien of wij een esta met spoed konden aanvragen. Ten eerste was het de vraag waar wij moesten zijn wanneer wij een esta met spoed wilden regelen. Wij hebben daarom gewoon maar even gegoogeld op ‘esta spoed’ en toen zagen wij dat wij een keer naar de site van esta-aanvragen.com moesten gaan. Deze site hadden wij eigenlijk al heel veel eerder moeten bezoeken, maar dat was er dus altijd bij gebleven. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die wij konden vinden op deze site wanneer het ging over een este met spoed regelen en wij hebben gezien dat er mogelijkheden waren. Dat betekende dus dat wij onze reis niet hoefden af te zeggen. Als jen namelijk niet de juiste papieren hebt, is het lastig om het land binnen te komen, dan wel onmogelijk. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe wij een esta met spoed konden aanvragen. 

Hier kunt u eenvoudig een esta met spoed aanvragen 

Wanneer u graag een esta met spoed wilt aanvragen, dan kunt u dit doen via esta-aanvragen. Deze site heeft alles wat u nodig heeft om de juiste papieren te regelen en bovendien kunt u hier heel snel de juiste papieren regelen. Wij gingen hier dus ook meteen een esta met spoed aanvragen en wij kregen te horen dat wij onze papieren nog op tijd in huis zouden hebben. Dat was heel prettig want dit scheelde ons een hoop stress. 

Wij konden zorgeloos op vakantie gaan

Wij zijn heel blij dat wij nog net op tijd de juiste papieren hebben weten te krijgen. Wij zouden iedereen daarom aanraden om:

  • Goed uit te zoeken welke documenten u allemaal nodig heeft voor uw reis
  • Op tijd een aanvraag in te dienen 
  • Even naar esta-aanvragen.com te gaan wanneer u naar Amerika gaat reizen 

Wij willen u nogmaals op het hart drukken om goed te kijken of u de juiste formulieren heeft wanneer u naar Amerika gaat. Dat kan u een hoop frustratie schelen. 

Reageren is niet mogelijk