Onze magazijnstellingen zijn eenvoudig demonteerbaar

Gaat u een grote winkel openen? En hebt u daarom een enorm magazijn om uw extra voorraad in op te slaan aangekocht of laten bouwen naast uw winkelpand? Of bent u juist een groothandelaar en is opslag en transport uw lust en uw leven? In beide gevallen moge het duidelijk zijn magazijnstellingen als geroepen komen. Er zijn vele magazijnstellingen in omloop. Sommige stellingen komen daadwerkelijk in de winkel te staan en moeten niet alleen erg praktisch en sterk zijn, maar ook eer doen aan uw bedrijf. Bijvoorbeeld door ze te voorzien van reclamezuilen of de palen te verven in de kleuren van uw bedrijf. Magazijnstellingen die daadwerkelijk in het magazijn komen te staan moeten daarentegen weer voldoen aan geheel andere eisen. U wilt bijvoorbeeld dat ze eenvoudig te demonteren zijn en dat ze lichtgewicht en tegelijkertijd robuust zijn. Misschien is de functie erg belangrijk en wilt u ze hoog op elkaar kunnen stapelen. En er zijn ook zeer specifieke magazijnstellingen zoals bandenstellingen, speciaal bedoelt voor de garagehouder. Zo ziet u maar weer dat er voor het commerciële bedrijfsleven heel wat magazijnstellingen bestaan waar u uit kunt kiezen. Zeker als u met ons in zee gaat want we bieden het allemaal aan! Zowel nieuwe als tweedehandse magazijnstellingen kunt u bij lppetersen.nl ten overvloede aantreffen. Dus kijk eens op onze website of kom eens langs in Ermelo, Gelderland, waar we u alle huidige modellen kunnen laten zien. Het is verstandig om van te voren even een afspraak te maken zodat de koffie alvast voor u klaarstaat.

Magazijnstellingen waar u op kunt bouwen

Onze magazijnstellingen hebt u bij ons aldus een grote keus. We leveren per stelling en we zijn van geen kleintje vervaard. Niet alleen bedrijven en groothandelaren hebben baat bij een goede stevige stelling. Ook op kantoor zult u magazijnstellingen vinden. Denk aan de lek waar men de kantooraccessoires bewaard. En wat te denken van ziekenhuizen, scholen, universiteiten, bibliotheken en archieven van onder andere de Belastingdienst en andere overheidsinstanties? Ook dergelijke dienstverleners zijn zo nu en dan op zoek naar een professioneel bedrijf waar ze niet alleen magazijnstellingen kunnen kopen, maar die tevens de levering en montage op zich nemen. En dat is precies wat u van L.P. Petersen mag verwachten.

  • Zo vindt u onder andere gebruikte archiefstellingen,
  • Allerlei accessoires zoals heftrucks en palletwagens,
  • Gigantische palletstellingen zodat u per definitie een heftruck nodig zult hebben,
  • En u hebt de optie om zelf magazijnstellingen te huren. Erg handig als u een tijdelijke winkel opent, op de markt staat, op een evenement zoals een muziekfestival T-shirts wilt verkopen of omdat u een handige lichte stelling zoekt om te gebruiken bij uw stand op de jaarbeurs.

Qua onderhoud hoeft u vrijwel niets te doen

Hebt u al een keuze gemaakt of wilt u nog wat meer informatie? In principe hebben we alle tweedehandse producten steevast op voorraad. De nieuwste producten bestellen we direct bij de producent maar ook dan hoeft u in principe nooit langer dan een werkweekje te wachten. Vraag daarom een offerte aan door dit formulier op de website in te vullen. Geef aan hoeveel stellingen u ongeveer nodig heeft en om welk model het dient te gaan. Zelfs het merknaam kunt u alvast benoemen. Directe vragen kunt u het beste per mail of per telefoon aan onze klantenservice noemen. Ook via de sociale media kunt u ons aanspreken en tevens vindt u daar het laatste nieuws over ons bedrijf. Kies voor sterke robuuste stellingen die u dankzij onze hulp snel kunt opbouwen. Het zal u absoluut geen windeieren leggen.

Reageren is niet mogelijk