Op zoek naar een medewerkerstevredenheids tool?

Voor vrijwel elk bedrijf of elke organisatie is het ontzettend belangrijk dat de medewerkers tevreden zijn. Tevreden medewerkers zitten namelijk veel lekkerder in hun vel op de werkvloer en tonen doorgaans meer inzet en betrokkenheid bij het bedrijf. Bij solkie (www.solkie.nl) weten ze daar alles van. solkie is namelijk een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het continu verbeteren van het werkende leven. Ze hebben onder andere een hele goede medewerkerstevredenheids tool en daarnaast nog een aantal andere diensten die stuk voor stuk gericht zijn op het verzamelen van informatie over de gesteldheid van zowel het bedrijf als diens medewerkers. Hun online feedback tools zijn ideaal voor leiders die inzicht willen krijgen in het reilen en zeilen van het bedrijf op het niveau van de medewerkers, op welke laag dan ook. Met de medewerkerstevredenheids tool van solkie krijgen ze dit inzicht gemakkelijker dan wanneer ze zelf op onderzoek zouden uitgaan. solkie heeft namelijk een handige vragenlijst ontwikkeld die je aan je medewerkers kunt voorleggen. Deze is online in te vullen op een hele makkelijke en intuïtieve manier, zodat ook mensen die geen verstand hebben van computers hem kunnen invullen. De uitkomst van deze vragenlijst geeft veel inzicht en informatie over het bedrijf en de tevredenheid van al de medewerkers die erin actief zijn. 

Het nut van een medewerkerstevredenheids tool

Het principe van de medewerkerstevredenheids tool van solkie is dat je alleen veranderingen kunt aanbrengen binnen een organisatie als je weet waar zich de problemen bevinden. De uitkomst van het onderzoek naar tevredenheid onder werknemers kan verassend zijn, en de focus leggen op een ander punt dan je vooraf vermoedde. Op die manier kun je veel effectiever bijsturen dan dat je had gekund als je op de gok wijzigingen in de structuur van je bedrijf had aangepast. solkie helpt je zo inzicht te krijgen in wat je medewerkers zowel drijft als afrem, waardoor je bij kunt sturen en de tevredenheid van je medewerkers omhoog kunt brengen. Een tevreden medewerker biedt veel voordelen ten opzichte van een niet-tevreden medewerker, namelijk:

  • Hij is vrolijker en dat werkt aanstekelijk.
  • Hij is minder vaak ziek.
  • Hij is bereid meer inzet te tonen.
  • Hij is bereid mee te denken over kansen en mogelijkheden.

Als je nu nog niet overtuigd bent van het nut van een medewerkerstevredenheids tool van weet ik het niet meer… het kan je organisatie werkelijk heel veel opleveren en als vanzelf ga je dan meer omzet draaien. 

Investeren in de tevredenheid van je medewerkers

Gebruik maken van de medewerkerstevredenheids tool van solkie is als het ware een investering in je bedrijf of onderneming. Het is natuurlijk niet gratis, maar het kan je wel heel veel opleveren. Men zegt vaak dat kennis macht is, en daar zit wat in. Als je op de hoogte bent van wat er speelt bij al je medewerkers (ongeacht uit welke laag) en je weet waar men tegenaan loopt (en niet te vergeten wat er wél goed gaat,) dan kun je daar naar handelen en bijsturen. Hierdoor zal je organisatie gesmeerder lopen en verdien je als vanzelf meer geld. Wil jij ook meer inzicht in hoe jouw medewerkers het op de werkvloer ervaren? Ga dan gauw naar solkie voor hun handige medewerkerstevredenheids tool, en start ook met het betrekken van al jouw medewerkers bij jouw bedrijf of organisatie! 

Reageren is niet mogelijk