Overweegt u een cementgebonden gietvloer aan te laten leggen?

Wij hebben vorig jaar de sleutel van onze nieuwe woning gekregen en wij hebben de afgelopen maanden dit huis volledig verbouwd. Dat was ook wel nodig want het huis was hopeloos verouderd en daarom. hebben wij het huis van boven tot onder helemaal aangepakt. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om er iets moois van te maken, maar wij wilden tegelijkertijd ook dat het praktisch zou zijn. Zo vonden wij het bijvoorbeeld heel mooi om hoogpolig tapijt in onze woonkamer aan te brengen, maar met drie jonge kinderen is dat zo ongeveer het meest onpraktische wat je kunt bedenken. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om een cementgebonden gietvloer aan te laten leggen. Ik had ooit een foto gezien van een cementgeboden gietvloer en ik was meteen diep onder de indruk van deze vloer. Het mooie aan deze vloer is namelijk dat een cementgebonden gietvloer een heel mooie uitstraling heeft, zonder dat het warmte verliest. Dat was voor ons belangrijk want wij wilden niet dat wij met een heel kil huis kwamen te zitten. Wij hebben daarom besloten dat het leuk zou zijn om eens meer informatie te gaan opzoeken over een cementgebonden gietvloer. Wij wilden er namelijk zeker van zijn of wij deze vloer wel konden betalen. Het is namelijk zo dat wij niet een heel ruim budget hadden, dus wij moesten goed bekijken of wij überhaupt wel een cementgebonden gietvloer konden laten aanleggen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij graag een cementgebonden gietvloer wilden aanleggen en wij hebben toen al heel snel gehoord dat wij een keer naar de site van willemdesignvloeren.nl zouden moeten gaan kijken. Deze site werd ons aangeraden door mensen die ook een cementgebonden gietvloer via dit bedrijf hadden laten aanleggen en zij vertelden ons dat zij heel erg te spreken waren over het werk van dit bedrijf. Dat was voor ons natuurlijk prettig om te horen want wij wilden graag een mooie cementgebonden gietvloer laten aanleggen. Toen wij hoorden dat dit bedrijf ook voor mooie prijzen werkte, was het ons al snel duidelijk dat wij graag een keer in contact wilden treden met dit bedrijf. 

Onze cementgebonden gietvloer was niet duur

Wij hebben diezelfde dag nog contact gelegd met de mensen van willemdesignvloeren.nl en wij hebben toen aangegeven dat wij geïnteresseerd waren in een cementgebonden gietvloer. Wij hebben toen heel veel nuttig informatie ontvangen en daardoor wisten wij al heel snel dat wij dit bedrijf graag voor ons een cementgebonden gietvloer wilden laten aanleggen. Wij hebben daarom ook al heel opdracht gegeven en nog geen maand later, hadden wij onze cementgebonden gietvloer al in huis liggen. 

Het resultaat is heel erg mooi geworden 

Wij hebben onze vloer inmiddels liggen en wij krijgen heel veel complimenten van heel veel mensen. De vloer is dan ook echt heel mooi geworden en wij kunnen zeggen dat:

  • wij heel blij zijn met het resultaat 
  • wij voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • wij zeer goed geholpen zijn door dit bedrijf 

Wilt u ook een mooie stijlvolle vloer laten aanleggen? Kijk dan even op willemdesignvloeren.nl. 

Reageren is niet mogelijk