Paw Patrol speelgoed

Zijn jouw kids ook groot fan van Paw Patrol speelgoed? Waarschijnlijk wel als zij dit televisieprogramma erg leuk vinden! Alle kinderen hebben natuurlijk zo hun eigen voorkeuren als het op televisieseries en films aankomt, maar er zijn wel shows die bij heel veel echt populair zijn en dit is daar zeker één van. Nu is het zo dat kleintjes vaak nog best lang bezig zijn met wat ze gezien hebben en er graag zelf nog mee bezig gaan. Met Paw Patrol speelgoed kunnen zij dit als geen ander doen! Ze kunnen dan zelf met de belangrijkste figuren uit de show aan de slag gaan en de scènes die zij net gezien hebben naspelen. Op die manier kunnen zij verwerken wat ze op de televisie hebben gezien en dat is altijd heel erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Ook herhaling van iets vinden de kleintjes vaak fijn en dit kunnen ze natuurlijk ook zelf doen, in plaats van dat ze er naar kijken. Zolang ze maar het juiste Paw Patrol speelgoed bij de hand hebben, kunnen ze iedere scène die ze gezien hebben zelf helemaal naspelen en dat zullen ze zeker leuk vinden! Bekijk snel de website https://www.toysenmore.nl/paw-patrol/

Paw Patrol speelgoed stimuleert creativiteit

Nu is het natuurlijk zo dat je met Paw Patrol speelgoed niet alleen maar dingen na kunt spelen die je al gezien hebt, je kunt er ook allemaal nieuwe dingen mee verzinnen. Met andere woorden, er wordt een beroep gedaan op de eigen creativiteit. Kids kunnen dus zelf aan de slag gaan en nieuwe verhaallijnen gaan verzinnen. Je zult zien dat ze daarbij het basisconcept aan blijven houden, wat in de show zelf ook altijd een vast gegeven is. Het jongetje Ryder, 10 jaar oud, gaat met zijn pups op stap om redding te bieden in een situatie. Als kinderen gaan spelen met Paw Patrol speelgoed en hun fantasie de vrije loop laten, dan kunnen ze dus zelf situaties en plaatsen bedenken waar het rescue team gewenst is. Ook kunnen ze zelf uitkiezen wie van de pups ze meesturen met Ryder en in welk voertuig ze op stap gaan. Zo kunnen ze steeds weer iets volkomen nieuws verzinnen. Ze kunnen zo aan de slag met hun eigen creativiteit en fantasie, om steeds weer nieuwe verhaaltjes te verzinnen met hun Paw Patrol speelgoed.

Toys & More

Wat jammer is, is dat veel speelgoedwinkels geen Paw Patrol speelgoed aanbieden of slechts een beperkt aanbod hebben. Dat geeft je weinig kans om iets te kopen wat je kind nog niet heeft. En dat terwijl er zo ontzettend veel varianten te krijgen zijn, als je bij de juiste winkel kijkt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Jungle Rocky Truck
  • Skye’s Rocket Ship
  • Air Force Rescue Ryder
  • Robo Dog Met Badge

En dat is slechts een kleine selectie van al het Paw Patrol speelgoed dat er te krijgen is. Waar kun je nu terecht als je uit zo’n groot aanbod wilt kunnen kiezen? Dan ga je het best naar de webshop van Toys & More. Zij bieden echt heel veel verschillende producten van dit merk. Door deze ruime keus, kun je altijd bij hen wel iets vinden wat je kindje nog niet heeft. En mocht jouw zoon of dochter nu net geen fan van dit programma zijn, ook dan kun je bij Toys & More altijd wel iets leuks voor hem of haar vinden, ze bieden namelijk ook heel veel andere leuke speeltjes aan. Voor een ruime keus aan Paw Patrol speelgoed en andere merken ben je bij Toys & More dus op de juiste plek!

Reageren is niet mogelijk