Schitterende magneetsieraden voor mannen en voor vrouwen

Zoekt u een leuk cadeautje voor uw partner, kind of huisdier? Heeft diegene lichamelijk of psychische klachten en zoekt u daarom iets om hem of haar een hart onder de riem te steken? Dan zijn onze magneetsieraden wellicht de oplossing. Deze magneetsieraden zijn enig in hun soort want ze bevatten een zeldzame magneet van neodymium. Wij geloven dat deze magneet heilzame krachten bevat en we zijn absoluut niet de enige. Kijkt u maar eens naar de vele recensies. Duizenden mensen hebben de kracht van onze magneetsieraden ervaren en voelen zich behoorlijk verlicht. Hoe dit precies werkt is zelfs voor de wetenschap een raadsel. Maar dat het nuttig is om deze magneetsieraden te dragen als u bijvoorbeeld last hebt van stres en slapeloosheid moge duidelijk zijn. Zelfs huisdieren zullen zich comfortabeler en minder lusteloos voelen. Kinderen die armbandjes dragen die u hebt gemagnetiseerd met uw eigen magneetsieraden hebben minder last van ADHD en bedplassen. We kunnen het ons goed voorstellen dat u nogal sceptisch bent en daarom graag de kat uit de boom kijkt. Zoals bij elke online bestelling hebt u daarom 14 dagen retourrecht. Tevens krijgt u uw geld terug als u het simpelweg voor u niet werkt. Daar zijn we eerlijk en open in en we willen iedereen tevreden stellen.

Deze magneetsieraden geven u een gevoel van welbehagen

U wilt magneetsieraden kopen, hoe gaat u dan eigenlijk te werk? Kijkt u eerst even op onze website: magneetsieraden.nu. U vindt hier het gehele assortiment en de diverse kortingen die we zo nu en dan op bepaalde magneetsieraden geven. In ons blog kunt u van alles lezen over de heilzame krachten en onze nieuwe producten vindt u op de nieuwspagina. Vergeet niet om onze website te bookmarken en volg ons via sociale media zoals Facebook, Twitter en Google+. U kunt uiteraard op diverse manieren met ons in contact komen als u graag iets meer wilt weten over onze magneetsieraden.

  • Stuur een e-mail of stuur een berichtje via de sociale media,
  • Of bel ons tijdens kantooruren even op.
  • U kunt tevens bij ons in Utrecht langskomen. Daar kunt u op afspraak een groot gedeelte van de collectie met eigen ogen bekijken en ons natuurlijk het hemd van het lijf vragen,

U kunt ons 7 dagen per week van 08.00 uur tot 22:00 uur mailen en bellen. Niet alleen kunt u via de website deze sieraden kopen, u kunt telefonisch en per mail uw bestelling aan ons doorgeven. Maar we raden het echter wel aan om het via de webwinkel te doen want dat is de meest eenvoudige optie. Hebt u de magneetsieraden gevonden die u wilt bestellen? Vul dan uw adres- en contactgegevens in op het online bestelformulier. Vervolgens kunt u het bedrag direct overmaken via een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of betaal met uw credit card. Reken er maar op dat we uit voorraad leveren zodat u het in principe de volgende werkdag al kunt gebruiken.

Krijg verlichting via deze sieraden

We bieden u de mogelijkheid om de sieraden te graveren. Voor slechts 6 euro per sieraad graveren we er een mooie boodschap of de naam van u beiden in de ketting, ring of armband. Draag samen met uw vriend of vriendin deze sieraden en ervaar de helende kracht. U krijgt letterlijk uw levensadem weer terug en u zult zich minder down voelen. U wilt weer op pad, de wijde wereld in en u hebt de energie om gemotiveerd uw werk te doen. De werking is volkomen natuurlijk en u krijgt daarom geen bijwerkingen van het dragen van deze sieraden. Lees ook : ENERGETIX magneetsieraden kopen – webshop Nederland en Belgie

Reageren is niet mogelijk