Snel met een incasso opgelost

Toen ik als zzp-er begon, werd ik door uiteenlopende mensen gewaarschuwd voor klanten die weigeren om te betalen. Ergens ben je hier als zelfstandig ondernemer natuurlijk altijd bang voor, maar als net startende ondernemer lijkt het nog een behoorlijke ver-van-mijn-bed show. Ik haalde dan ook iedere keer dat iemand erover begon mijn schouders op en ik probeerde me er niet al te druk over te maken. Tenslotte heeft dat ook niet zo heel erg veel zin. Tot het moment dat het me inderdaad overkwam dat een klant maar niet betaalde. Ik zocht zelf al vrij snel op wat ik in zo’n situatie dan moest doen en ik heb me hierin netjes aan de regels gehouden. Van het uitsturen van herinneringen (zelfs met een aangetekende brief) tot telefonisch contact zoeken. Helaas kreeg ik nergens reactie op en ik was op een gegeven moment echt bang dat ik wel naar mijn centen kon fluiten. Het ging om een behoorlijk bedrag (zeker voor mij in die tijd) en ik was er kapot van. Ik ben toen het internet opgedoken om te kijken of er misschien nog iets was wat ik kon doen, zonder dat het me klauwen met geld zou kosten. Zo kwam ik terecht op de website van CrediFin Nederland. Hier versturen zij een incasso via verschillende manieren.

  • Aangetekende email
  • Sms
  • Whatsapp

Bij CrediFin Nederland laten ze wel zien dat ze absoluut niet opgeven. Naast deze bovenstaande opties zullen ze ook contact proberen te zoeken via voice-dialing en social media. Er wordt dus geen kans onbenut gelaten om de debiteur op de hoogte te stellen van het incasso.

Een incasso met goede ervaring

Een incassobureau heeft natuurlijk niet de beste reputatie. Tenslotte wil niemand ineens een brief van een incassobureau krijgen, want dit betekent over het algemeen dat je toch wel een beetje in de problemen zit. Als ondernemer is het echter maar wat fijn dat een bedrijf als CrediFin Nederland voor een incasso kan zorgen. Anders had ik mijn geld echt nooit gekregen. Je hebt inmiddels misschien al begrepen dat de pogingen van CrediFin Nederland om mijn factuur via het incasso alsnog betaald te krijgen succesvol waren. Alleen al daarom zou ik dit bedrijf aan iedere ondernemer die een klant heeft die een rekening maandenlang niet betaalt. Ondanks de herinneringen die je uitstuurt. Bij dit bedrijf hebben ze ook een No Cure No Pay service. Als zij dus niet succesvol zijn met het incasso, dan kost je dit geen enkele cent. Zoals ik al eerder aangaf, was dit ook precies waar ik naar op zoek was. Tenslotte zat er een behoorlijke deuk in mijn inkomsten nu deze factuur maar niet betaald werd.

Een wijze les voor de toekomst

Wat ik ook heel erg prettig vond aan het bedrijf CrediFin Nederland is dat je nergens aan vastzit. Je kunt er dus zeker voor kiezen om maar een enkele incasso te laten versturen en het hier vervolgens bij te laten. Ze verplichten je hier dus gelukkig niet om een heleboel wan betalende klanten te hebben! Ik heb inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Ik heb mijn bedrijf inmiddels de nodige jaren en het blijft eens in de zoveel tijd helaas voorkomen dat er iemand tussen zit die niet (op tijd) betaalt. Gelukkig weten ze het met een incasso bij https://www.credifin-nederland.nl/ altijd weer goed op te lossen. Ik ben dan ook maar wat blij dat ik dit bedrijf ooit gevonden heb. Voor hetzelfde geld kies je voor een bedrijf wat je wel heel veel geld kost en dat is gewoon niet nodig.

Reageren is niet mogelijk