Snel uw overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Wilt u graag een overlijdensrisicoverzekering vergelijken tussen diverse aanbieders? Dan doet u er goed aan om dit online te doen. Wij faciliteren het overlijdensrisicoverzekering vergelijken zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Waarom is het overlijdensrisicoverzekering vergelijken zo belangrijk? U wilt de uitvaart die u wenst. Maar een uitvaart, of het nu om een crematie of begrafenis gaat, kost al snel 8000 euro. U wilt hier niet uw nabestaanden mee opzadelen want dit zijn bedragen die lastig even snel bij elkaar geschraapt kunnen worden. Er zijn in Nederland 5 belangrijke verzekeraars waar u een premie kunt afsluiten. Begint u hier vroeg in uw leven al mee, dan kan de premie in de loop der jaren afnemen. Dit noemt men een annuïteitenverzekering en dat kunt u vergelijken met een annuïteitenhypotheek waarbij de aflossing met de jaren daalt. De hoogte van de premie is niet alleen afhankelijk van het moment waarop u het afsluit maar heeft tevens te maken met uw wensen en dus de uiteindelijke prijs van de uitvaart in hoeverre deze prijs van te voren vast te stellen is. Ook kan de verzekeraar een zogenaamde en-bloc clausule opnemen. Dat heeft niets te maken met wielrennen maar betekent dat de verzekeraar tijdens de duur van de verzekering het premiebedrag mag verhogen. Het is goed om dan in uw achterhoofd te houden dat u te allen tijde de verzekering kunt opzeggen.

Gebruik onze site om uw overlijdensrisicoverzekering te vergelijken

Hebt u nog niet een dergelijke verzekering afgesloten? Gaat u dan eens via onze site de overlijdensrisicoverzekering vergelijken van de verzekeraar waar uw oog op is gevallen met de overige verzekeraars. Het spreiden van uw opties kan toch zeker geen kwaad? Dankzij de Uitvaart Vergelijker hebt u nu de mogelijkheid om geheel kosteloos en zo vaak u maar wilt een overlijdensrisicoverzekering te vergelijken met een andere optie. Wist u dat u al een dergelijke verzekering kunt afsluiten voor uw kinderen als ze net zijn geboren. We begrijpen dat dit allerminst een periode is om na te denken over de uitvaart. Maar als u vroeg in het leven van uw kinderen al een overlijdensrisicoverzekering gaat vergelijken en afsluiten, dan plukken ze daar later in hun leven absoluut de vruchten van. Uiteraard hopen we dat u allen een lang en gelukkig leven kunt leiden, maar het moge hopelijk duidelijk zijn dat het overlijdensrisicoverzekering vergelijken niet een zaak is om lang mee rond te lopen. Zo bieden de bekende verzekeraars voor kinderen de volgende opties:

  • Bij Dela geldt een zeer lage kinderpremie tot het 25 levensjaar,
  • Bij Yarden worden kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd,
  •  gratis worden meeverzekerd.

Misschien is dit al een reden om Monuta af te schrijven. Maar in tegenstelling tot Dela stopt de premie op uw 85e en is het vrij te besteden bedrag hoger. Zo hebt u nog heel wat afwegingen te maken.

U kunt het beste vroeg in uw leven een dergelijke verzekering afsluiten

Een overlijdensrisicoverzekering vergelijken is dus veel belangrijker dan u zich kunt voorstellen. Maak het uw nabestaanden eenvoudiger, zowel emotioneel als financieel. Stel ook ver van te voren een testament bij de notaris op en ontwerp uw eigen uitvaart in samenwerking met een verzekeraar en/of uitvaartdienst. U zult zelf ook merken dat er een pak van uw hart valt omdat u hier simpelweg niet meer over hoeft na te denken. We doen ons best om u een onafhankelijk en waarheidsgetrouw advies te geven door onze site continu aan te passen als de premies van de grote uitvaartverzekeraars ook veranderen. Mocht u toch foutjes vinden dan horen we het graag van u!

Reageren is niet mogelijk