U kunt bij ons vandaag nog een mobiele douche huren

Wanneer u momenteel niet kunt douchen omdat er bijvoorbeeld groot onderhoud aan uw douche gepleegd wordt, kunnen wij vertellen dat u bij ons een mobiele douche huren kunt. Wij leggen u in dit artikel graag uit hoe u bij ons van Doucherent.nl een mobiele douche huren kunt zodat u vervolgens contact met ons kunt opnemen en wij zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Wij zijn al vele jaren het adres voor mensen die graag een mobiele douche huren willen. Wij hebben heel veel cabines en deze kunnen wij vandaag nog bij u thuis installeren. Wij raden u daarom ook aan om vroeg op de dag contact met ons op te nemen zodat wij meteen naar u toe kunnen komen rijden. Het is belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden wanneer u bij ons graag een mobiele douche huren wilt. Ten eerste moet u beschikken over ongeveer twee vierkante meter ruimte naast een warmwatervoorziening. Veelal is de plaats naast de boiler het meest geschikt. Vervolgens is het belangrijk dat u de cabine niet op de vloerbedekking zet, of de vloerbedekking goed afschermt. Wij zien namelijk wel eens dat mensen veel vocht op hun vloerbedekking krijgen wanneer zij niet zorgvuldig douchen en dat is zonde want hierdoor moet u misschien bij langer gebruik dit tapijt weer vervangen. Vandaar dat wij u ook kunnen adviseren hoe u de vloer onder de douche zo goed mogelijk kunt beschermen. Wilt u weten hoe wij dit voor u kunnen doen, kijk dan even op onze site om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan namelijk voor u klaar om u te helpen en als u dus graag bij ons een mobiele douche huren wilt, bent u van harte welkom om een keer op onze site Doucherent.nl te komen kijken.

Wilt u tijdens de verbouwing van uw badkamer een mobiele douche huren?

Een mobiele douche huren is ideaal wanneer u om de een of andere reden geen gebruik kunt maken van uw eigen badkamer. Wij hebben heel veel klanten die middenin een verbouwing zitten en vandaar dat zij bij ons komen om een mobiele douche huren te kunnen. Ook werken wij veel samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in leegstandbeheer. Deze bedrijven laten vaak mensen in hun panden wonen en vaak is er in deze panden geen goede douche. Vandaar dat dergelijke bedrijven dus naar ons toekomen voor het mobiele douche huren. Wij helpen hen altijd graag en wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij hen op hun wenken bedienen. Wij zorgen er dus voor dat wij de cabine zo snel mogelijk leveren en dat er dus ook meteen gebruik van kan worden gemaakt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen wanneer het gaat over een mobiele douche huren? Kijk dan even op onze site Doucherent.nl voor meer informatie. Ook kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om te horen hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn.

Onze monteur helpt u graag

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw douchecabine goed geïnstalleerd wordt, raden wij u aan om onze monteur te vragen om hem voor u te installeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat u diezelfde dag nog kunt douchen. Kortom:

  • wij van DoucheRent leveren u een douchecabine voor noodsituaties
  • wij kunnen u adviseren over waar u deze cabine het beste kunt plaatsen
  • onze monteur kan u helpen bij de montage van de cabine

Kijk snel even op Doucherent.nl.

Reageren is niet mogelijk