U zoekt een personal trainer in Den Haag?

Niet iedereen vind het gemakkelijk om uit eigen beweging af te vallen. Je zult hoe dan ook nieuwe gewoontes moeten inpassen in je leven, en op een andere manier met voeding om moeten gaan. Het gebrek aan kennis is bij veel mensen de reden dat ze steeds opnieuw de mist ingaan en blijven jojoën. Voor deze mensen is daar nu de personal trainer in Den Haag: selsa. selsa is opgericht door Selma Guiking, met een heel specifiek doel voor ogen. Ze wil mensen als personal trainer in Den Haag niet alleen helpen afvallen, maar ook aan een nieuwe, gezonde levensstijl helpen. Het is namelijk heel belangrijk dat je daar permanente wijzigingen in aanbrengt anders is er een grote kans dat je daarna weer terugvalt en opnieuw aankomt. Blijvend afvallen is een kunst, en niet voor niets slagen veel mensen er niet in om daarna op gewicht te blijven. Verleidingen bestaan overal, zeker op het gebied van voeding, maar met de tips van deze personal trainer in Den Haag kun je het wél! Het gaat er namelijk om dat je je niet zozeer focust op wat je op dit moment nodig hebt om zo snel mogelijk af te vallen, maar wat ervoor nodig is om blijvend af te vallen en het gewicht er ook daadwerkelijk af te houden. Vaak betekent dat dat je minder snel afvalt dan je had gekund met een heel extreem dieet, maar daar is en goede reden voor.

Met een personal trainer in Den Haag blijvend afvallen

Veel mensen denken dat het het slimst is om zo snel mogelijk af te vallen. Ze gaan veel minder eten, als een gek sporten en zien zo inderdaad snel resultaat. Feit is echter dat je lichaam dan in een soort overlevingsstand schiet, en juist na enkele weken meer vet gaat opslaan. Dit doet het puur om te overleven, het is als het ware een oerinstinct. De personal trainer in Den Haag legt uit: Om blijvend af te vallen moet je lichaam niet het gevoel hebben dat je veel tekort komt, er moet balans zijn. Hoe je die balans creëert en hoe je het gewicht er dus blijvend afhoudt leer je van selsa, dé personal trainer in Den Haag die je helpt bij blijvend afvallen.

De drie pijlers van blijvend afvallen

Als je bij deze personal trainer in Den Haag aanklopt voor hulp zal zij zich samen met jou focussen op drie verschillende aspecten. Alledrie zijn ze even belangrijk voor een blijvend resultaat, namelijk:

  • Resultaatgericht trainen; een combi van cardio en krachttraining
  • Gezond eten; een goede balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten
  • Psychische factoren; stress, slaap en jouw omgeving

Alledrie deze factoren beïnvloeden de resultaten zodanig dat ze belangrijk genoeg zijn om ze op te nemen in jouw persoonlijke plan. Doordat selsa als personal trainer uit Den Haag verstand heeft van alledrie de aspecten krijg je dus een plan op maat waarmee jij niet alleen kunt afvallen, maar het gewicht er ook nog af kunt houden. En als je achteraf nog vragen hebt of moeite met bepaalde dingen hebt dan kun je haar altijd even opnieuw contacteren voor tips of een extra steuntje in de rug. Haar training stopt namelijk niet zodra je resultaten zijn bereikt, en dat is een prettig idee, toch?

Reageren is niet mogelijk