Vind de beste deal door eerst sim only te vergelijken

Je kunt tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een telefoon en dan bedoelen we natuurlijk de mobiele smartphone. We kunnen zijn juist wel zonder een vaste telefoon en deze verdwijnen dan ook langzaam maar zeker uit de moderne woningen. Waarom zou je nog een extra abonnement betalen als al een telefoon hebt? De enige reden dat men vaak toch nog een vaste telefoon heeft, is omdat je kunt kiezen voor alles-in-een pakketten met TV, internet en telefonie. Het zit dus in het pakket en een dergelijk pakket is goedkoper dan alleen internet of internet en televisie. Maar een mobiele telefoon is in principe dus gewoon voldoende. De vraag is dan alleen wel even wat voor abonnement geschikt is voor jou. Je kunt bijvoorbeeld eerst even sim only vergelijken via simonly.com. Het voordeel van sim only ten opzichte van een abonnement met telefoon, is dat sim only uiteraard veel goedkoper is. Het nadeel is dat je er dan logischerwijs geen telefoon bij krijgt. Maar als je al een telefoon hebt, dan heb je die dus ook niet nodig. Het zou dan zonde zijn om een nieuwe telefoon te kopen via een abonnement. Dat kost je alleen maar meer geld. Een sim only abonnement is dan een betere optie, want dan betaal je immers alleen voor de belkosten en de MB’s voor het internet. Als je thuis ook een vaste telefoon hebt en dus vooral belt vanuit huis, dan heb je in principe geen of weinig belminuten nodig. Daarom is sim only vergelijken zo handig. Want als je gaat vergelijken, dan kun je ook meteen filteren op wat je nodig hebt. Als je geen behoefte hebt aan veel belminuten, dan kun je het aantal op nul zetten of bijvoorbeeld op een maximum van 100. Als je juist wel veel wilt gaan internetten met je abonnement, dan is het goed om het aantal MB’s omhoog te gooien of op onbeperkt te zetten. Je krijgt dan vervolgens alleen de sim only abonnementen te zien die aansluiten bij jou voorkeuren. Sim only vergelijken maakt het vinden van een geschikt abonnement dus meteen ook een stuk efficiënter. Zonder een website waar je op deze manier sim only kon vergelijken, was je toch al snel weer vrij lang bezig met zoeken. Je zou dan apart naar alle sites moeten surfen en ook moeten onthouden wat ze aanbieden qua pakket. Of je moet alle tabbladen openhouden in je browser en daardoor ben je door de chaos al snel het overzicht kwijt. 

Kom langs op simonly.com en ga sim only vergelijken

Mocht je nog geen sim only abonnement hebben en ben je wel op zoek, dan kun je dus het beste eerst even langskomen op de site van simonly.com. Hier lees je allerlei algemene informatie over sim only en je kunt dus ook meteen via de site sim only vergelijken. 

Sluit meteen een abonnement af

Het is niet zo dat simonly.com los staat van alle providers. Je kunt via de site van simonly.com dus inderdaad heel eenvoudig sim only vergelijken en vervolgens kun je direct op de link van de provider klikken en op de desbetreffende site kun je dan meteen een abonnement afsluiten. Qua providers kun je denken aan: 

  • Simyo 
  • Ben
  • Vodafone

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk