Waar kan je badkamermeubels op maat laten maken?

Mijn vrouw en ik wilden graag onze badkamer laten verbouwen en hadden precies in gedachten hoe het moest worden. Wij waren niet zo lang geleden op vakantie geweest en zagen een prachtige badkamer in een hotel. Helaas konden wij een vergelijkbare badkamer niet vinden bij de winkels die wij bezocht hadden. Wij besloten daarom om badkamermeubels op maat te laten maken en konden dit laten doen bij Het Ambacht Losser. De meubels zijn erg mooi geworden en wij hebben nu de badkamer die wij wilden. Mijn vrouw en ik hadden al een tijd lang het idee om onze badkamer te verbouwen, maar stelden het steeds uit. Wij hadden al jaren niets meer aan de badkamer gedaan en de oude badkamer zag er erg ouderwets uit. Deze badkamer zat er al in toen wij dit huis twaalf jaar geleden kochten en wij hadden er niets aan laten doen. Toen wij begin dit jaar op vakantie waren, verbleven wij in een mooi hotel met een prachtige badkamer. Wij wisten toen direct, dat wij een badkamer zoals deze wilden hebben en gingen hier naar op zoek. Wij bezochten verschillende bedrijven en een woonboulevard in de buurt, maar vonden maar niet de badkamer waar wij naar zochten. De enigste oplossing leek ons om badkamermeubels op maat te laten maken. Wij dachten dat het op maat laten maken van meubels erg duur zou worden en besloten daarom om hier niet naar te zoeken. Maar nadat wij wederom verschillende winkels bezocht hadden zonder succes, leek het ons een optie om te onderzoeken. Misschien zou het toch niet zo duur zijn om badkamermeubels op maat te laten maken, of konden wij ergens een goede deal vinden. Wij hadden foto’s gemaakt van onze droom badkamer en hadden de groottes opgeschreven en hiermee wilden wij op pad gaan.  

Door Het Ambacht Losser badkamermeubels op maat laten maken

Online zochten wij naar bedrijven die badkamermeubels op maat kunnen maken en wij vonden een aantal bedrijven in de buurt. Een van deze bedrijven was HetAmbacht-Losser.nl en wij besloten om de showroom van dit bedrijf te bezoeken. Dit bedrijf heeft een erg grote showroom met veel leuke producten, wij zagen verschillende artikelen die wij erg mooi vonden. In een gesprek vertelden wij dat wij graag badkamermeubels op maat wilden laten maken en lieten de foto’s en onze ideeën zien. De adviseur was erg vriendelijk en behulpzaam en hielp ons om een prijs te berekenen. Deze prijs was een stuk lager dan wij hadden verwacht en wij besloten om hier de meubels te bestellen.  

Erg blij met de nieuwe badkamer

Aangezien de badkamermeubels op maat moesten worden gemaakt, was de levertijd wat langer, maar dat vonden wij niet erg. De meubels zijn erg mooi geworden en precies wat wij in gedachten hadden. De meubels zijn van stevig eikenhout gemaakt en passen perfect bij de rest van de badkamer. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Het Ambacht Losser en kunnen dit bedrijf aanraden.

  • Dit bedrijf kon voor ons badkamermeubels op maat maken
  • Zij hebben een grote showroom met veel leuke artikelen
  • De prijs voor de meubels was erg goed
  • De meubels zijn erg mooi geworden

Reageren is niet mogelijk