Waar koop je professionele kerstverlichting?

Als je voor een groot (buiten)-terrein op zoek bent naar professionele kerstverlichting moet je absoluut in de webshop van kerstverlichtingbuiten.com zijn. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment kerstlampjes, zowel voor privégebruik als voor gemeentes en andere instanties. Deze tweede zijn van veel hogere kwaliteit dan die je voor privégebruik zou kopen, en dat is ok de bedoeling. Professionele kerstverlichting moet namelijk veel langer meegaan en wordt bovendien gebruikt in openbare ruimtes. Het moet dus tegen een stootje kunnen, en ook tegen wind, regen en andere weersinvloeden. De lampjes zijn dus van betere kwaliteit, maar waarin verschilt echte, professionele kerstverlichting nog meer van de lampjes die je normaal koopt voor in je eigen huis?

  • Ze kunnen, ook met handschoenen aan gemakkelijk gemonteerd worden
  • De rijen lampjes zijn veel langer in verhouding tot het aantal stekkers
  • Het heeft een grote lichtopbrengst, maar is zuinig in energie

De professionele kerstlampjes die ze bij kerstverlichtingbuiten.com verkopen voldoen aan al deze punten. Ze zijn speciaal ontworpen om grote oppervlakken te verlichten, en zijn allemaal koppelbaar, waardoor je de lampjes gemakkelijk allemaal tegelijk aan en uit kunt zetten. Of je kunt ze tegelijk met de stadsverlichting aan en uit laten gaan, want niet iedere gemeente kiest ervoor om de kerstverlichting ook overdag de laten branden. 

Hoe werkt koppelbare, professionele kerstverlichting?

Als je voor jouw gemeente koppelbare kerstverlichting wilt kopen is het wel zo makkelijk dat je weet hoe dit werkt. Als eerste heb je een zogenoemde startkabel nodig, dit is de aansluitsnoer en deze heeft een snoerlengte van 1.5 meter. Aan de ene kant zit dar een 230 Volt stekker aan die je in een stopcontact kunt doen, aan de andere kant een waterdichte aansluiting. Daar kun je alle soorten koppelbare, professionele kerstverlichting mee verbinden. Vervolgens kies je de kerstlampjes die je wilt koppelen. Je hebt daarbij de keuze uit ijspegelverlichting, lichtgorgijnen, clusterverlichting en zelfs guirlandes. Bij deze koppelbare kerstlampjes zitten altijd 2 aansluitingen, namelijk eek ingang en een uitgang. De ingang bevestig je aan de uitgang van de vorige verlichting of aan de startkabel. De uitgang koppel je weer aan de volgende, of je sluit hem af met het bijgeleverde waterdichte dopje als dit het laatste item is. Zoals je ziet is deze professionele kerstverlichting kinderlijk eenvoudig aan te sluiten, en kan het zelfs met handschoenen aan voor als het heel erg koud is.

Webshop met kerstlampjes voor thuis

Je kunt natuurlijk in de webshop van kerstverlichtingbuiten.com terecht voor een groot aanbod professionele kerstverlichting, maar ze hebben ook allerlei mooie lampjes voor particulieren. Deze zijn wat kleiner, doorgaans niet koppelbaar en daardoor ook stukken goedkoper. De echte liefhebber van kerst kan in deze webshop zijn hart ophalen, want ze verkopen echt alles om van jouw huis een sfeervol geheel te maken tijdens de kerstperiode. Heb jij er ook altijd al van gedroomd om het meest verlichte huis in jullie straat te hebben? Bezoek dan snel deze webshop. En wonen jullie in een heel groot huis? Ook dan kun je natuurlijk gebruik maken van de professionele kerstverlichting die ze daar verkopen. Een flinke villa verlicht je namelijk niet zo makkelijk met al die kleine sets lampjes. Hoe dan ook, voor mooie kerstlampjes en sfeervolle verlichting tijdens de feestdagen moet je zijn bij kerstverlichtingbuiten.com. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk