Welke hypotheek past het beste bij u?

vanbruggen - hypotheek en hypotheken

Dankzij vanbruggen.nl kunt u veilig een hypotheek afsluiten die bij u past. U kunt er voor kiezen om bij uw eigen bank een hypotheek aan te vragen. U bent er al bekend en wellicht klinkt de offerte u als muziek in de oren. Maar is het niet een stuk verstandiger om de verschillende verstrekkers in uw regio eens naast elkaar te leggen? Wellicht is een lineaire hypotheek in uw geval een veel beter idee dan een annuïteitenhypotheek. Niet alleen verschilt de hypotheek qua vorm, ook de rente kan bij de één een stuk hoger uitvallen dan de ander. Misschien is dit op de langere termijn gunstiger. Dit zijn kwesties waar u misschien niet erg in thuis bent. Wat kunt u dan het beste doen? Contact opnemen met een onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd in hypotheken. Bij van Bruggen Adviesgroep mag u altijd op vriendelijk en ervaren personeel rekenen dat u graag helpt bij het vinden van een hypotheek dat geheel aan uw wensen voldoet. U wilt misschien aanvankelijk weinig aflossen per maand zodat de lasten toenemen als uw carrière vooruitgaat. Misschien hebt u op dit moment een flink vermogen zodat u aan het begin van de aflossing meer wilt bijdragen dan over 10 à 15 jaar. Voordat u ons om advies vraagt over de ideale hypotheek is het wellicht een verstandig idee om alvast uw maximale hypotheek uit te rekenen. Dat doet u door de rekenhulp in te vullen. Geef aan wat uw bruto jaarinkomen is en wat het bruto jaarinkomen van uw partner is. U ziet dan direct wat de bank u kan lenen.

We geven u graag advies over de beste hypotheek

Als u deze berekening hebt gedaan dan weet u wat u van de verstrekkers kunt verwachten. Het is dan zaak om te bepalen welke verstrekker en voornamelijk welk type hypotheek het beste bij uw wensen past. Neemt u dan even contact met ons op:

  • Kom langs bij een van de adviesbureaus die deel uitmaken van de van Bruggen Adviesgroep. Vul uw postcode in zodat u de meest dichtstbijzijnde locatie kunt opzoeken.
  • U vindt direct het telefoonnummer en e-mailadres zodat u meteen een afspraak kunt maken. U kunt ook uw nummer achterlaten zodat ze u terugbellen op een geschikt tijdstip.
  • Het is daarnaast mogelijk om iemand via de chat aan spreken. Dankzij de ingebouwde chatfunctie kunt u tijdens kantooruren direct een medewerker van de klantenservice aanspreken.

U kunt op onze website al erg veel informatie over hypotheken vinden. We hebben het reeds gehad over de rekenhulp. U kunt er tevens van alles lezen over de diverse hypotheekvormen, het overzetten van een hypotheek naar een andere vorm of verstrekker en welke gevolgen hieraan verbonden zijn. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het vinden van de juiste verzekeraar. Als u een huis koopt dan wilt u immers een inboedelverzekering, woonverzekering en/of opstalverzekering afsluiten zodat u voor diverse ongevallen verzekerd bent.

Hebt u hier nog vragen over? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Het eerste gesprek dat u bij ons voert is altijd gratis en vrijblijvend. Wilt u dat we een uitvoerig plan van aanpak opstellen? Dan zijn er uiteraard kosten aan verbonden. Op onze website kunt u een handig blog volgen met het laatste nieuws over de makelaardij. Het is gelukkig weer een goede periode om een huis te kopen of te verkopen. De lonen stijgen, de werkloosheid neemt af en de huizenmarkt is door de zware economische crisis van 2008 heen gekomen. De rentetarieven blijven echter schommelen. Meldt u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogt te blijven van deze veranderingen.

Reageren is niet mogelijk