Wij vierden mijn verjaardag met een high tea

Ik vind het altijd leuk om mijn verjaardag iedere vijf jaar op een speciale manier te vieren. Een aantal jaar geleden ben ik met mijn vrienden naar een restaurant gegaan, maar dit jaar wilde ik het graag wat kleiner houden. Het is namelijk zo dat ik een beetje op de centen moest letten en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden om op een leuke, doch betaalbare wijze mijn verjaardag te celebreren. Zoals altijd ben ik ook deze keer maar een even een keer gaan kijken op het internet. Ik wilde namelijk graag weten wat ik allemaal aan mogelijkheden kon vinden. Toen ik op een bepaald forum zat te lezen over wat andere mensen hadden gedaan voor hun verjaardag, zag ik al snel dat heel veel mensen heel erg positief waren over de high tea van Annefleursanders.nl. Deze site ben ik daarom meteen maar even gaan bekijken want het geven van een high tea voor mijn vrienden sprak mij meteen heel erg aan. Wat mij gelijk opviel was dat er heel veel mooie mogelijkheden aangeboden werden op Annefleursanders.nl voor een high tea en dat vond ik natuurlijk reuze interessant. De reacties die zij krijgt op haar arrangementen zijn heel erg positief en het was voor mij daarom ook niet heel moeilijk om te besluiten dat ik graag een keer een high tea bij haar wilde bestellen. Ik kan u vertellen dat ik de high tea momenteel al achter de rug heb, en dat het mij heel erg goed bevallen is om via Annefleursanders.nl een high tea te arrangeren voor mijn vrienden. Alles was echt heerlijk en de kosten vielen heel erg mee. Omdat ik u graag op leuke ideeën wilde brengen, leek het mij leuk om even wat over mijn feest voor u op papier te zetten.

Ik heb genoten van deze heerlijke high tea

Toen ik eenmaal op de site van Annefleursanders.nl ben komen kijken, had ik al snel in de gaten dat zij heel veel interessante mogelijkheden kan leveren. Ik dacht altijd dat een high tea een beetje saai zou zijn, maar toen ik zag wat zij er allemaal van maakte, was ik meteen verkocht. Het leuke aan Annefleursanders.nl is dat zij heel erg aansluit bij de wensen van haar klanten en dat betekent dus dat zij altijd heel erg origineel is in wat ze op tafel zet. Wat mij ook heel erg aansprak aan de high tea die zij kan leveren, is dat ze weet hoe ze de prijzen laag kan houden. Dat is heel erg prettig en vandaar dat ik ook heel graag haar wilde vragen om mijn high tea te organiseren. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad en vandaar dat ik ook iedereen zou willen aanraden om een keer naar de site van Annefleursanders.nl te komen kijken. Hier kunt u heel veel interessante mogelijkheden vinden over wat zij u allemaal te bieden heeft en ik raad u daarom ook ten zeerste aan om deze mooie site een keer te komen bekijken.

Wij hebben een prachtige herinnering gemaakt!

Ik heb tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik Annefleursanders.nl heb gevraagd om voor mij een high tea te organiseren. Deze vakvrouw is namelijk:

  • heel erg origineel met haar arrangementen
  • heel erg goed in de dingen die ze doet
  • heel erg klantgericht

Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld om mijn verjaardag onvergetelijk te maken.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk