Wilt u graag remote werken?

Ons bedrijf heeft de aflopen jaren heel veel veranderingen ondergaan en een van de dingen die wij vandaag de dag toepassen binnen ons bedrijf, is het remote werken. Het is namelijk zo dat wanneer je remote werken gaat, je heel veel meer werk gedaan kunt krijgen binnen een heel korte tijd. Wij willen u graag wat meer uitleggen over het remote werken omdat wij merken dat heel veel bedrijven hier graag meer over zouden willen weten, maar niet precies weten waar ze moeten beginnen met zoeken om de juiste informatie over het remote werken te vinden. Wij hebben besloten om op remote werken over te stappen nadat wij merkten dat wij steeds meer werk enkel en alleen online hoefden te doen. Dat betekende dat wij dus heel veel mensen bijeen hadden gebracht om op een plek werk te gaan doen dat zij in principe overal hadden kunnen doen wanneer zij internet hadden. Wij hebben daarom besloten om remote werken in te voeren zodat de mensen die voor ons werken zelf konden bepalen wanneer zij hun werk wilden gaan doen. Sinds wij met het remote werken zijn begonnen, hebben wij daar heel veel goede reacties op gehad. Wij hebben namelijk iedereen zijn of haar taken toebedeeld via een platform en zij kunnen daar remote werken. Dat betekende dus dat zij ook niet meer naar kantoor hoefden te komen wanneer zij dat niet wilden. Dat hield weer in dat er dus ruimte overgehouden werd binnen ons kantoor. Wij konden uiteindelijk dankzij het remote werken, verhuizen naar een ander pand waar wij heel veel op onze vaste lasten konden besparen. Alleen al daarom heeft het remote werken ons heel veel goeds gebracht. Mocht u daarom ook geïnteresseerd zijn in het remote werken, kijk dan een keer op het internet om te zien wat u daar allemaal aan informatie kunt vinden over remote werken. Er zijn namelijk steeds meer sites die u niet alleen over de hoed, maar ook over de rand kunnen vertellen. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd een keer naar de site van desktoptowork.com gaan kijken om te zien wat u hier allemaal kunt vinden. 

Wij willen nooit meer zonder remote werken

Wij hadden vroeger vaak het idee dat wij meer mensen moesten aannemen om voor ons te komen werken. Tegenwoordig doen wij dus aan remote werken, waardoor mensen hun eigen tijd kunnen indelen. Dit houdt in dat zij overal kunnen werken wanneer ze maar willen. Ook als ze een keer een nacht willen doorhalen, is dit altijd mogelijk met het remote werken. Vandaar dat wij dus ook heel tevreden zijn over het remote werken omdat het onze mensen heel veel meer vrijheid geeft. 

Meer weten? 

Mocht u graag meer willen weten over deze manie van werken, dan raad ik u aan om even naar desktoptowork te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Zien wat men allemaal over dit onderwerp geschreven heeft
  • Bekijken of deze manier van werken ook interessant is voor uw bedrijf 
  • Altijd advies inwinnen bij een van de experts van dit bedrijf 

Wij hopen nog lang aan remote werken te mogen blijven doen. 

Reageren is niet mogelijk