Zakelijk internet voor je onderneming

Ieder bedrijf weet dat het in deze tijd gewoon niet meer zonder zakelijk internet kan. Alle ondernemingen hebben websites met informatie over hun onderneming, klanten kunnen online contactformulieren invullen en vaak ook bestellingen plaatsen. En op die manier werk jij waarschijnlijk ook met jouw leveranciers, je vult online je bestellingen bij hen in en stelt hen ook via de mail vragen. Kun je een dag niet op internet komen, dan is dat natuurlijk heel vervelend. Je kunt de bestellingen van klanten dan niet versturen, je kunt zelf geen bestellingen plaatsen en je kunt geen vragen van klanten die via het contactformulier zijn verstuurd beantwoorden. Je wilt dus op je zakelijk internet kunnen vertrouwen, je wilt er vanuit kunnen gaan dat je hier iedere dag zonder problemen gebruik van kunt maken. Dat is des te belangrijker als er bij jou kantoor in de cloud gewerkt wordt. Jullie slaan dan immers allemaal jullie werk online in de cloud op, wat heel erg handig is, totdat er een internetstoring is. Niet bij deze gegevens kunnen komen is natuurlijk funest, je kunt dan immers helemaal geen werk verzetten. Als je een provider zoekt voor zakelijk internet, dan is betrouwbaarheid dus een erg belangrijk punt om op te letten.

Hoge snelheid zakelijk internet

Een ander belangrijk punt bij zakelijk internet is dat het een snelle verbinding is. Wil jij je website bijwerken en daar wat nieuwe foto’s op plaatsen, dan wil je natuurlijk niet een hele tijd moeten wachten tot alles eindelijk geüpload is. Dat geldt ook als je gebruik maakt van sociale media. Steeds meer ondernemingen zijn hierop actief met een bedrijfspagina, om met foto’s en filmpjes contact te onderhouden met hun klanten en reclame te maken voor diensten en producten. Is jouw zakelijk internet niet snel genoeg, dan zal het heel lang duren voordat een filmpje eindelijk verstuurd is en dat is natuurlijk zonde van je tijd en ook gewoon heel ergerlijk. Zelfs als je niet zelf met sociale media en met het bijwerken van je website gaat is een hoge snelheid prettig. Ook het versturen van flinke documenten kan immers anders veel tijd in beslag nemen. En hoe langer het uploaden duurt, hoe groter de kans is dat er een fout in de verbinding optreedt en je weer opnieuw moet beginnen. Bij zakelijk internet zijn dus twee zaken van groot belang: betrouwbaarheid en snelheid.

Veel voordelen bij Voicedata

Zoek jij een nieuwe provider voor jouw zakelijk internet, dan is natuurlijk altijd de vraag waar je nu het beste naar toe kunt gaan. En het is de vraag of je deze provider ook meteen je telefoonverbinding moet laten regelen of dat je dit bij twee aparte bedrijven onderbrengt. Wil jij alles bij één provider onderbrengen, dan is Voicedata een zeer goede keus. Kies je voor hen, dan kies je voor het voordeel dat:

  • je in het vervolg één aanspreekpunt hebt voor jouw internet- en telefonieverbinding
  • je slechts één factuur krijgt, wat een overboeking scheelt en wel zo duidelijk is
  • je een flinke besparing kunt maken op jouw kosten voor zakelijk internet en telefonie
  • zij met verschillende verbindingstypen uit de voeten kunnen, zoals ADSL, kabel en glasvezel
  • zij al jouw bedrijfsvestigingen aan elkaar kunnen koppelen
  • je in het vervolg een vast IP-adres hebt

Klinkt dit interessant? Neem dan eens contact met hen op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf met hen te bespreken. Wil je bij hen een contract afsluiten, dan zorgen zij er altijd voor dat de aanleg van de verbinding zeer snel geregeld is. Voicedata is dus echt een zeer goede keus voor jouw zakelijk internet. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk