12V Dewalt

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in de gereedschapskist van iedere klusser: elektrisch gereedschap dat werkt op een accu. Want met de huidige techniek zijn accu’s beter dan ooit en kunt u zeer lang werken met een enkele accu. En natuurlijk zijn ook accu’s ook niet zo duur meer, zodat u voor een lage prijs een nieuwe accu aan kunt schaffen. Zo heeft u direct een nieuwe accu bij de hand als de vorige op is. En omdat opladen ook zeer snel gaat kunt u feitelijk de hele dag doorwerken. Bij Accu-Machine.nl vindt u diverse accu’s, waaronder de 12V Dewalt accu’s. Deze zijn geschikt voor alle Dewalt apparatuur die gebruik maakt van een 12V accu, zodat u snel weer aan de slag kunt!

Kies de juiste 12V Dewalt accu

Dewalt maakt gebruik van een uniek systeem:

  • de accu’s van Dewalt zijn namelijk universeel. Dat betekent dat een Dewalt accu niet alleen te gebruiken is op het apparaat waar u het oorspronkelijk voor gekocht heeft, maar dat u het ook kunt gebruiken voor het gehele assortiment van 12V Dewalt producten. Daarbij moet u niet alleen denken aan een accuboormachine, maar ook aan andere zaken, zoals een infrarood thermometer, een werklamp of een automatische zaag.
  • Allen werken ze met dezelfde accu, zodat u niet hoeft te investeren in allerlei verschillende accusystemen. U hoeft maar een keer de accu’s te kopen, waarna u ze in al uw 12V Dewalt producten kunt gebruiken.
  • En natuurlijk krijgt u per apparaat van Dewalt standaard één of twee accu’s meegeleverd, zodat u altijd zeker weet dat u voldoende accu’s heeft.

Een nieuwe 12V Dewalt accu bestellen

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat uw accu er mee ophoudt. Een accu heeft een beperkt aantal cycli die kunnen worden doorlopen voordat u gaat merken dat de accu minder lang mee gaat. Dit is een inherente eigenschap van iedere batterij of accu en hier ontkomt u dus niet aan. Wilt u toch door blijven werken dan is het zaak uw accu’s te vervangen op het moment dat ze minder worden, zeker omdat sommige apparaten minder goed functioneren op een oude accu. Zo zal een werklamp minder fel licht geven en gaat de snelheid van een accuboormachine wellicht omlaag. Bij Accu-Machine vindt u een breed assortiment 12V Dewalt accu’s, die te gebruiken zijn op iedere Dewalt machine die gebruikt maakt van dit systeem. U kunt kiezen uit een officiële accu van Dewalt, maar ook uit een budget merk. Deze accu’s kunnen significant goedkoper zijn, terwijl u wel dezelfde kwaliteit krijgt! Ook bieden deze accu’s soms hogere capaciteit dan de officiële Dewalt accu’s, zodat u  langer door kunt gaan. Natuurlijk worden al onze accu’s uitvoerig getest op echte Dewalt apparatuur, zodat u echt zeker weet dat de accu bij uw apparaat past. Zo komt u niet voor verassingen te staan bij het bestellen. En natuurlijk krijgt u op zowel de officiële als de budget accu’s 12 maanden garantie, zodat u echt zeker weet dat u lang met uw accu kunt doen. En gaat de accu nu toch kapot in deze 12 maanden? Dan betalen wij voor u de retourkosten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw 12V Dewalt apparatuur, zonder u zorgen te maken over hoe lang ze nog werken. De perfecte aanvulling dus voor iedere hobbyist en professional! Staat uw accu er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren welke accu wel geschikt voor u zou zijn. Natuurlijk kunt u ook online het typenummer van uw accu achterhalen, maar wij helpen u ook graag bij het maken van de juiste keuze.

Reageren is niet mogelijk