Opzoek naar hosting die goedkoop is 

Mijn zoon wil graag een website maken met een eigen blog. Op school moesten ze een opdracht doen over bloggen en YouTube. Hij is net naar de middelbare school gegaan en kan wel de hele dag filmpjes kijken op YouTube. Waar wij in de avond nog wel eens televisie kijken, zit hij achter de laptop filmpjes te kijken. Hij heeft diverse kanalen en personen die hij volgt en kan er altijd erg enthousiast over vertellen. Mijn vrouw en ik kijken nooit filmpjes op YouTube, maar als hij dat leuk vindt, dan vinden wij dat geen probleem. Zolang hij zijn huiswerk maakt en ook regelmatig gaat sporten, dan mag hij filmpjes kijken. De opdracht voor school leek meteen de perfecte opdracht voor hem, want hij had er meteen veel zin in. Hij moest samen met een klasgenoot een aantal filmpjes maken over een thema en zij kozen voetbal. Zijn klasgenoot zit bij hem in het voetbalteam, dus de keuze was snel gemaakt. Ze hadden verschillende filmpjes gemaakt over de training en daarna van een wedstrijd en hadden alles aan elkaar geplakt. Ik had ook nog een stukje voor hun gefilmd, want ze moesten allebei een deel voetballen tijdens de wedstrijd. Achteraf lieten ze het eindresultaat zien en dat zag er erg leuk uit. Ze hadden een goed cijfer gekregen voor de opdracht en hij vond het erg leuk om te doen. Hij vond het zo leuk dat hij daarna door wilde gaan met filmpjes maken en een blog bijhouden. Mijn vrouw en ik vonden dat we hem moesten aanmoedigen en zeiden dat als de hosting goedkoop is, wij hem wel willen betalen. Wij zouden het betalen zolang hij actief bleef met de filmpjes en hij het goed deed op school. Hij was dolblij en beloofde dat hij zich aan de afspraken zou houden en dus moest ik naar opzoek hosting die goedkoop is, want we wisten niet of hij het zou volhouden. Ik kan later altijd nog een groter pakket voor hem nemen.         

Op GoedkopeWebhoster.nl vond ik goede hosting en goedkoop

Op het internet kan je veel verschillende partijen vinden die hosting goedkoop aanbieden. Ik vond de keuze dan ook meteen erg moeilijk, welke partij moest ik kiezen. Ik heb geen verstand van dit soort dingen en mijn zoon ook niet. Ik begon me maar een beetje in te lezen en las dat het verstandig is om een SSL certificaat te nemen. Ik zag dat veel van die providers dit gratis aanboden, maar dat je bij sommige moest betalen. Het leek mij verstandig om de beoordelingen van bestaande klanten te vergelijken en zag een paar providers met een hoge score. Uiteindelijk koos ik voor een basispakket bij een provider met een hoge score en waar de hosting goedkoop is. Dit leek bij de beste manier om te kiezen, ik kwam toen uit bij GoedkopeWebhoster.

GoedkopeWebhoster.nl werkt goed voor de website van mijn zoontje

Voor ons was het belangrijk dat de hosting goedkoop is, maar ook snel. Als je lang moet wachten totdat de pagina is geladen, dan gaan veel mensen weg. Mijn zoon is nu een aantal weken bezig met zijn website en hij heeft al veel leuke dingen gemaakt. Het ziet er naar uit dat dit niet een opleving is, maar echt een nieuwe hobby.  

Als je opzoek bent naar een provider waar de hosting goedkoop is en snel, dan is GoedkopeWebhoster.nl een aanrader:

  • Ze hebben diverse pakketten om uit te kiezen
  • De hosting is goedkoop en snel
  • Je krijgt een gratis SSL certificaat
  • Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van de website

Reageren is niet mogelijk