Autoschade vakkundig laten herstellen

schadeherstelhamers.nl voor informatie over ons herstelproces. Bij ons wordt u snel en professioneel geholpen zodat uw auto er snel weer als vanouds uit ziet.

Autoschade? Wij herstellen het vlot!

Autoschade is vervelend. Daar kunnen we lang of kort over praten, maar het is altijd weer een tijdrovende gebeurtenis. Bij schadeherstel bedrijf Hamers zijn we erop gericht om onze service zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Bij ons krijgt u persoonlijk contact
  • Bij ons kunt u de autoschade laten taxeren
  • Wij nemen het verzekeringswerk voor onze rekening
  • Gratis haal en breng service als uw auto gerepareerd wordt
  • 4 jaar FOCWA garantie op het plaat- en spuitwerk

Bij ons kunt u rekenen op top service. Al jarenlang zijn wij een begrip in de regio Amersfoort. We zijn een kleine onderneming waar de klant nog echt koning is dit merkt u bijvoorbeeld doordat wij u ontzien door de complete afhandeling met de autoverzekeraar op ons te nemen. Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar om autoschade vakkundig ter herstellen op efficiënte wijze en volgens de strenge FOCWA normen. Na reparatie bieden wij daarom ook 4 jaar garantie aan op het plaat en spuitwerk. U kunt de schade aan uw bij ons door een erkende expert laten taxeren, dit moet voor de verzekeringsmaatschappij de reparatie van de autoschade boven de € 500 ligt. Mocht de auto zoveel schade hebben dat deze niet meer op de weg mag, dan halen wij hem gratis op. Het is ook mogelijk om uw auto na herstel weer bij u af te leveren.

Spuitwerk van motor tot bestelbus

Wij zijn thuis in verschillende vormen van schadeherstel. Wij kunnen bijvoorbeeld autoschade of schade aan motorfietsen en spuitwerk aan bestelauto’s voor u realiseren. Van een deuk in de auto door een paaltje of een botsing of door een flinke hagelbui. Wij herstellen de deuk op professionele wijze zodat uw voertuig er weer tiptop uitziet. Ook als er plaatdelen vervangen moeten worden bent u bij ons aan het juiste adres. Net als spuitwerk. In onze moderne Elpo 2000 spuitcabine brengen wij spuitlak aan afgestemd op de kleur van uw voertuig. Wij werken met waterdragende spuitlakken om het milieu te ontzien. Nadat wij uw auto hebben gespoten ziet deze er weer uit als nieuw. Ook uw bedrijfsauto kunnen wij spuiten. Omdat wij het belangrijk vinden dat u echt tevreden bent met de uitgevoerde reparatie voldoen wij aan de strenge FOCWA normen. Het kan ook zijn dat uw auto laswerk nodig heeft door roest aan de carrosserie. Afhankelijk van de omvang van de roestplekken of plekken is er meer tijd nodig voor het laswerk, ook kan het zijn dat we onderdelen of plaatwerk verwijderen en herstellen. We horen graag van u als u autoschade heeft en deze snel en vakkundig wilt laten repareren. Zo bent u snel weer op de weg.

Reageren is niet mogelijk