Ontdek het Italiaanse leven op een agriturismo in Italië

Op vakantie in Italië is heerlijk en veel mensen hebben dit prachtige Mediterrane land al ontdekt. Een verblijf in Italië wordt nog specialer wanneer je dit doet op een agriturismo in Italië. Op deze manier ontdek je het echte Italiaanse leven, omdat je dicht bij de lokale bevolking blijft en de cultuur op die manier in al zijn puurheid meekrijgt. Een agriturismo in Italië is daarnaast synoniem aan het worden voor een relaxte en onbezorgde vakantie. Immers zijn alle faciliteiten aanwezig die een vakantie in Italië volmaakt maken en kan het land verder verkent worden vanaf elke agriturismo in Italië. Voor zowel jong als oud biedt een verblijf in Italië op die manier de meest prettige manier van vakantie vieren in dit mooie, gastvrije land.

Een agriturismo in Italië boek je via My Italy

Op www.myitaly.nl staat een prachtige selectie van maar liefst 150 agriturismo in Italië die My Italy zelf heeft geselecteerd, bezocht en goed bevonden voor een fantastisch verblijf in Italië. My Italy is met zeer veel passie opgezet door Margot DeKruif. Zij woont sinds vele jaren in Italië en heeft al sinds 2002 My Italy voor zien van agriturismo in Italië, die verspreid liggen over verschillende provincies door het hele land:

  • Lombardije
  • Umbrië
  • Toscane
  • Sicilië

Dit is slechts een kleine greep van alle regio’s waarin de agriturismo in Italië te vinden zijn, die speciaal voor My Italy door Margot DeKruif zijn geselecteerd. Daarbij zijn er veel verschillende mogelijkheden te bedenken die aansluiten bij zowel kinderen als volwassenen. Er kan op verschillende manieren een selectie worden gemaakt tussen alle agriturismo in Italië en daar willen wij je nu al een handje bij helpen.

Hoe selecteer je juist die agriturismo die het beste bij jou past

Het is natuurlijk het makkelijkste om een selectie te maken uit de verschillende agriturismo die per provincie of streek staan aangegeven, maar wat nou als het niet uitmaakt waar de agriturismo in Italië is gevestigd, maar wat hier wordt aangeboden? Stel, je wilt naar Italië op vakantie met kinderen, dan is het bijvoorbeeld erg prettig wanneer je een selectie kunt maken op kindvriendelijke agriturismo in Italië of agriturismo in Italië die onder andere een zwembad op het eigen terrein hebben. My Italy biedt juist deze mogelijkheid, om zo de keuze eenvoudiger te maken tussen de verschillende locaties en daarbij kan, los van de streek of provincie, een duidelijk overzicht gecreëerd worden met alle accommodaties die passen bij deze specifieke wens. Ditzelfde kan gelden voor mensen die graag het echte Italiaanse leven willen beleven, maar die ook op zoek zijn naar zon, zee en strand. Hoewel het woord agriturismo letterlijk betekent dat het een toeristisch verblijf is op agrarische grond, neemt dat niet weg dat ook agriturismo dicht bij zee mogelijk zijn. Het is juist een heerlijke combinatie om het landelijke te combineren met de fijne stranden aan de Middellandse Zee. Ditzelfde geldt natuurlijk voor de talloze meren die Italië kent, want door heel het land zijn agriturismo ook vlak bij deze prachtige meren en mooie idyllische dorpjes gevestigd. Het verblijf op een agriturismo is daarmee op vele manieren in te vullen. Zelfs wanneer u het heerlijk vindt om de Italiaanse keuken elke dag te proeven, maar hier niet zelf voor wilt hoeven koken of juist wilt profiteren van de veelzijdigheid aan gerechten, dan is een agriturismo met een restaurant een fantastische optie. My Italy biedt de mogelijkheid om op al deze criteria jouw perfecte agriturismo te vinden. Daarnaast bemiddelt Margot DeKruif vanuit My Italy voor jou over jouw verblijf, zodat de taal geen enkel probleem hoeft te zijn voor het regelen van jouw vakantie.

Reageren is niet mogelijk