Bespaar opslagruimte door klapkratten te kopen

Als je spullen van A naar B moet verzenden, dan moeten deze spullen doorgaans ergens in. Je hebt dan dozen of kratten nodig. Bij grotere artikelen komen er ook al snel pallets bij. Verder heb je vaak verpakkingsmaterialen nodig. Er komt dus nogal wat bij kijken als je goederen van A naar B wilt sturen. Los van de verpakkingsmaterialen en dergelijke, moet je ook nog naar vervoersmiddelen kijken zoals vrachtwagens of bestelbusjes. Heb je bijvoorbeeld je eigen vervoersmiddelen of ga je een extern vervoersbedrijf inschakelen? Het zijn allemaal vragen waar je antwoorden op moet verzinnen. Wat betreft de opslag van spullen kun je bijvoorbeeld kiezen voor kratten. In dat geval is het zeer handig om krapkratten te kopen bij boxpall. Als je dan toch kratten wilt gebruiken voor de opslag en vervoer van goederen, dan kun je net zo goed handige krapkratten kopen. Deze krapkratten kun je namelijk inklappen en daardoor nemen ze veel minder ruimte in. Als de kratten leeg zijn, dan hoeven ze immers niet meer zoveel ruimte in te nemen. Klapkratten kopen is dan ook ideaal voor wanneer je goederen moet afleveren en daarna andere spullen mee terugneemt. De krapkratten kun je sowieso op elkaar stappelen. De kratten zijn allemaal hetzelfde en zijn zo gemaakt dat je ze precies op elkaar kunt zetten. Ze blijven dan ook mooi op hun plek en kunnen dus niet gaan schuiven. Je kunt de kratten dus vullen met de te vervoeren artikelen en daarna kun je alle kratten netjes op elkaar stapelen. Op deze manier kun je de beschikbare ruimte in een vrachtwagen of bestelbus zo efficiënt mogelijk benutten. Na het gebruikt kun je de klapkratten inklappen waardoor ze slechts een fractie van de eerder ingenomen ruimte innemen. Door klapkratten maak je het mogelijk om ruimte te besparen. Dit kan handig zijn in een magazijn, maar ook in de vrachtwagen zelf. Als je iets aflevert en daarna iets afhaalt, dan is het niet altijd zo dat het af te halen artikel in de kratten past. In dat geval kun je klapkratten inklappen en ruimte maken voor het af te halen artikel. Indien je graag klapkratten wilt kopen, dan kan dat zoals gezegd bij boxpall. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van:

  • Kratten
  • Boxen
  • Kunststof bakken
  • Pallets 

Via boxpall kun je het vervoeren van artikelen dus een stukje makkelijker maken. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de verpakkingsmaterialen.

Klapkratten kopen doe je online via boxpall.nl

Als je klapkratten wilt kopen, dan kun je dat gemakkelijk regelen via de website van boxpall.nl. Je kunt de klapkratten van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je eventueel nog even verder kijken op de website om te ontdekken of er nog meer materialen zijn die je kunt gebruiken. Zo niet, dan kun je de krapkratten kopen door je bestelling af te ronden. Dat doe je door je gegevens in te vullen en af te rekenen. Voor grotere bestellingen kun je uiteraard ook een offerte aanvragen. 

Neem contact op met boxpall

Indien je graag meer informatie wilt, dan kun je altijd even contact opnemen met boxpall.

Reageren is niet mogelijk