Blomert trailer, een verstandige investering

Blomert trailer, een verstandige investeringToen onze oudste dochter interesse kreeg voor paardrijden, werd ik spontaan blij. Zelf heb ik jarenlang gereden met veel plezier en ik herinnerde me de sfeer op de manege tijdens de rijlessen nog goed. Een ideale sport om samenwerking tussen mens en dier naar een hoger niveau te tillen. Ik werd iets minder blij toen mijn dochter besloot dat zij zelf een pony wilde hebben en direct koos voor een E-pony. Mijn jongste dochter keek regelmatig naar haar zus die reed en uiteraard had ik het aan kunnen zien komen: ook zij wilde gaan rijden en wilde een eigen pony hebben. Met de boer verderop in de straat sloten we een leuke deal, want zelf hadden we geen ruimte voor twee paarden. Maar hoe komen die paarden naar de manege in de winter? Tijdens de zomer kunnen de dames gewoon rijdend naar de manege, maar in het donker wil ik dat niet hebben. Gelukkig kwamen we al snel in contact met De Lemerij die een leuke Blomert trailer voor ons in de aanbieding had. Nou ja, aanbieding… Een Blomert trailer is een echte investering waarmee je ook direct voor de rest klaar bent. We kozen voor een groter model zodat beide meiden mee kunnen samen met hun trouwe viervoeters en dat bevalt goed.

Het gemak van een Blomert trailer

Mijn man heeft zich laten overrompelen door de keuze van onze dochters. Hij vindt het heel erg leuk, daar niet van, maar de kosten liepen al snel op. De deal met de boer leverde ons een flinke besparing op, we hoefden geen stallen te bouwen en geen grond aan te kopen. Maar die Blomert trailer, dat was een ander verhaal. Gelukkig was mijn man al snel overtuigd. Hij had gekeken naar andere gebruikte trailers en zag vooral veel werk op het gebied van bodemplaten vervangen en lassen. Toen we naar de Blomert trailer gingen kijken, zag ik bijna de opluchting op zijn gezicht. Aan die trailer hoefde namelijk niets gedaan te worden, die kon gewoon direct in gebruik genomen worden. En met de geruststellende woorden van de mensen van delemerij.nl wisten we helemaal zeker dat het een goede keuze was. Zeker met de veren die op de laadplank zitten, onze oudste dochter kan gewoon zelf de Blomert trailer openen en sluiten om de pony mee te nemen. Ideaal natuurlijk, want je wilt toch dat je kind zo zelfstandig mogelijk kan zijn tijdens het beoefenen van de hobby. En dat werkt dus heel goed dankzij de kwalitatieve Blomert trailer.

Het blijft een dure sport

Hoewel we de Blomert trailer voor een leuk bedrag aan hebben kunnen schaffen, valt me toch op dat de paardensport tegenwoordig bijzonder duur is. Nou ja, dat ligt er wel aan wat je wilt. Onze jongste dochter wil bijvoorbeeld geen wedstrijden rijden en heeft dus geen officiële kleding nodig. Onze oudste dochter rijdt wel wedstrijden en dat betekent dat het direct in de kosten loopt. Aan benzine, want je komt heel de provincie door, aan kleding voor de dame zelf en ook de kosten voor de pony lopen op. Daar komt nog eens bij dat er geld betaald moet worden voor het deelnemen aan de wedstrijden zelf. Dit maakt ons niet zoveel uit, we hebben het er graag voor over, maar het is wel iets om rekening mee te houden wanneer je mijn stukje leest als ouder van een kind dat graag wil gaan rijden. Vooral dressuur loopt al snel in de centen, de springwedstrijden vallen mijns inziens nog sterk mee wat dat betreft.

Reageren is niet mogelijk