Screens in Schoonhoven voor het ultieme gemak

Zonlicht is in veel gevallen heerlijk. Denk bijvoorbeeld aan een mooie zomerdag, aan het strand of lekker in de tuin. Echter kan zonlicht ook voor veel belemmering zorgen. Zo kunt u zonlicht op uw computerscherm of televisie hebben, of uw interieur verandert van kleur. Daar heeft SunGo Zonwering & Montage de oplossing voor: Screens in Schoonhoven. De screens in Schoonhoven zorgen ervoor dat uw hele kamer wordt verduisterd, zodat u onbeperkt kunt genieten van het donker. In feite is zijn de screens in Schoonhoven vlakhangende zonweringen, waarbij het doek tussen twee geleiders voor het raam. Door de vlakke constructie tegen het raamkozijn verliest u geen ruimte in bijvoorbeeld uw tuin. Een bijkomend voordeel is dat u toch onbelemmerd naar buiten kunt kijken. Door deze grote praktische voordelen van de screens in Schoonhoven, zijn dit de ideale zonweringen waar u naar op zoek bent. Ontdek nu zelf wat onze screens voor u kunnen betekenen en welke keuze voor uw woning het beste is.

Verschillende soorten en maten screens in Schoonhoven

SunGo Zonwering & Montage biedt screens in Schoonhoven waarbij de screens verticaal langs het glas naar beneden lopen. Deze worden opgerold tot een rol, die goed verborgen in een gesloten kast bovenaan de ruit zit. Doordat alles goed afgesloten is, kan er geen wind bij komen. Daarnaast hebben wij ook screens in Schoonhoven die over de nieuwste technieken beschikken. Zoals de uitvoering met rits. Deze rits zorgt er voor dat het screen is opgewassen tegen grotere windvlagen. Hierdoor gaat het doek niet klapperen. Al onze screens in Schoonhoven zijn gemaakt van glasvezel met een kunststof mantel. Tot slot worden de doeken afgewerkt met een stevige versterkingsband. Bij ons kunt u daarnaast uit meer soorten en maten kiezen:

  • De oude vertrouwde screens met nokken en zijgeleiders.
  • Zipscreens met een ritsgeleiding.
  • De Swela collectie.
  • Elektrische screens.

Al onze screens in Schoonhoven zijn aan te passen naar de kleur die u wilt en geheel naar eigen smaak. Daarnaast kunnen ze zowel handmatig als elektrisch worden bediend. Een bijkomend voordeel is dat uw glas niet warm blijft, waardoor het koel blijft in uw woning. Ook belemmert het de inkijk naar binnen en is het doek niet brandgevoelig. Doordat er kieren ontbreken tussen het doek en het systeem hoeft u niet bang te zijn dat u insecten binnenkrijgt. U kunt dus volop genieten van het zomerse weer, de privacy en uw beeldscherm zonder dat de zonnestralen uw zicht belemmeren en de insecten zich in huis nestelen.

Zonwering tegen concurrerende prijzen

SunGo Zonwering & Montage is uw specialist als het gaat om zonwering. Wij zijn vooral actief op het internet, waardoor wij ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten. Wij hebben daarnaast ook geen showroom waarin u al onze zonwering kunt bekijken. Dit gebeurt allemaal online. Wij hebben naast zonneschermen ook terrasoverkappingen, rolluiken, garagedeuren en horren. Doordat wij kleinschalig te werk gaan en vooral via het internet opereren, kunnen wij onze producten tegen concurrerende prijzen aanbieden. U betaalt zo alleen voor uw aankoop en niet voor de andere poespas rondom een winkel. Heeft u nog vragen of behoefte aan advies. Neem dan contact met ons op middels de het contactformulier op sungo-zonwering.nl. U kunt zo gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent als u zonwering bij ons koopt. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies en antwoorden op al uw vragen. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Kijk daarom snel of SunGo Zonwering & Montage iets voor u kan betekenen.

Reageren is niet mogelijk