Jewels and more helpt tegen uw klachten

Pijn in uw gewrichten of wilt u juist meer energie en kracht? Dan zijn de magneetsieraden Natasja Jewels and more uit Culemborg. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich goed voelt op ieder moment van de dag en onze sieraden van Jewels and more kunnen u daarbij helpen. Daarom staat welzijn bij al onze producten voorop. Als u namelijk niet goed in uw vel zit, dan krijgt u last van verschillende klachten, zoals:

 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Gewrichtspijn

De magneten van Jewels and more kunnen een positief gevoel van welzijn geven. Wanneer u zich goed voelt, zult u ook minder last hebben van lichamelijke klachten. Het dragen van de magneten heeft bij veel klanten van Jewels and more meer kracht en energie gegeven. De mate waarop het magnetisme van de sieraden van Jewels and more werkt, verschilt van persoon tot persoon. Het positieve effect van magneten is daarnaast nog niet wetenschappelijk bewezen. Wel zijn er veel positieve geluiden vanuit onze klanten over het verdwijnen van klachten. Mond-op-mond reclame is de beste reclame en daarom zijn onze magneetsieraden ook hoog aangeprezen bij zowel onze huidige als toekomstige klanten. Ook het grote gebruiksgemak draagt hier aan bij. Wij leggen u graag uit wat wij u te bieden hebben.

Jewels and more met een bijzonder design

Zoals eerder vermeld zijn er geen wetenschappelijke verklaringen voor de werking van magneten bekend. Wel weten we dat geen enkel organisme kan leven zonder magnetisme. Hoewel het aardmagnetisch veld de laatste jaren afneemt, behouden de sieraden van Jewels and more zijn magneetkracht. In de webshop van Natasja Jewels and more vindt u een ruim aanbod met de meest bijzondere designs van alle magneetsieraden. Zo kunt u bij ons terecht voor oorbellen, kettingen, horloges en armbanden. Wij hebben voor zowel dames, heren als kinderen een ruime collectie beschikbaar. De sieraden zijn van het merk Energetix. Dit merk wordt gekenmerkt door het hoge kwaliteit en bijzonder design. Zo zijn er zowel gouden, zilveren als leren varianten van de sieraden te verkrijgen en is er voor ieder wat wils. Netjes of juist een iets meer aparte stijl, u kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. Hoewel het aparte designs zijn, kunnen de sieraden goed gecombineerd worden met andere sieraden. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat zij dagelijks gedragen kunnen worden. Hoewel de effecten niet wetenschappelijk bewezen zijn kunnen wij wel het volgende garanderen bij onze sieraden:

 • De afwerking van de sieraden is van hoge kwaliteit
 • De sieraden zijn gemakkelijk draagbaar voor zowel jong als oud
 • Ook geschikt voor mensen met een nikkelallergie
 • Er zijn geen neveneffecten of bijwerkingen die met medicatie wel kunnen optreden
 • De sieraden zijn gemakkelijk te combineren met andere sieraden
 • De magneetkracht doet ongemerkt zijn werking  en kan niet vergeten worden
 • De sieraden en accessoires zijn voor iedereen betaalbaar
 • Uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding

Bestel gemakkelijk online

Wij hopen u overtuigd te hebben van onze magneetsieraden. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie echter nog vragen over de werking van magneten of wilt u advies bij het uitzoeken van een sieraad dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op magneetsieraden-online.nl. U kunt ons ook telefonisch of per mail bereiken. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over de magneetsieraden bij Jewels and more. Daarnaast bestelt u de sieraden gemakkelijk en snel online bij Natasja Jewels and more. Uw bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verwerkt en naar u opgestuurd. 

Reageren is niet mogelijk