Een naaicursus in Rotterdam voor mijn vriendin

Mijn vriendin iemand die veel van mode houdt. Ze gaat vaak kleding kopen bij de winkels in de stad en zoekt dan altijd leuke setjes uit. Soms geeft ze heel weinig geld uit en koopt ze verschillende leuke dingen en de andere keer koopt ze een kledingstuk dat duur is. Ze leest veel bladen over mode en houdt altijd de nieuwste trends bij. Haar vriendinnen zeggen altijd dat ze erg goede smaak heeft en gemakkelijk kleding weet te combineren. Het komt dan ook vaak voor dat haar vriendinnen advies aan haar vragen, of kleding komen lenen. Ik zelf geef weinig om kleding, maar gelukkig geeft mijn vriendin mij ook vaak advies. Ik denk dat ik vooral praktisch met kleding ben, als het past en het ziet er leuk uit dan koop ik het. Meestal trek ik aan wat er boven op de stapel ligt. Mijn vriendin zegt vaak tegen mij dat ik een shirt beter kan combineren met een andere broek, of iets dergelijks. Ik luister altijd naar haar, maar zelf geef ik niet veel om hoe kleding bij mij staat. Als ik een interview, of een presentatie heb, dan vind ik het wel fijn om haar om advies te vragen. Een paar maanden geleden was haar verjaardag en ik vond het erg lastig om een leuk cadeau te verzinnen. Ik weet dat ze van mode houdt, maar ik vind kleding geven erg persoonlijk. Ik wilde hier iets mee doen, maar ik wist niet wat. Ik bedacht me dat het misschien leuk was voor haar om naar een naaicursus in Rotterdam te gaan. Ik heb haar wel eens horen zeggen dat ze haar eigen kleding wilde maken, maar niet wist hoe. Met een naaicursus in Rotterdam kan ze dit leren. Bovendien is een naaicursus in Rotterdam een origineel cadeau.

Een naaicursus in Rotterdam bij Modelessen

Ik wist niet of er daadwerkelijk een naaicursus in Rotterdam gegeven werd, maar als er eentje was, dan kon ik dat online vinden. Op google zocht ik op kleding leren maken en cursus voor kleding naaien in Rotterdam en vond toen de website modelessen.nl. De website van Modelessen was precies wat ik zocht. Ik zag dat er een beginners cursus werd gegeven en dit zou ideaal voor haar zijn. Bij deze cursus kon ze de basis leren en als ze het leuk vond, dan zou ze hierna een andere cursus kunnen volgen om meer dingen te leren. Er zijn verschillende cursussen beschikbaar waar je kan leren om verschillende kledingstukken te maken. Ik hoopte dat ze het een leuk cadeau zou vinden, maar ik durfde het nog niet aan om haar in te schrijven. Ze heeft een wisselend rooster en ik wist niet wanneer ze vrij zou hebben. Op haar verjaardag vertelde ik over de naaicursus in Rotterdam en ze vond het een geweldig idee. Op haar werk kon ze regelen dat ze de aankomende weken dezelfde dag vrij had, zodat ze naar de naaicursus in Rotterdam kon gaan.

Aan de tweede cursus begonnen

Mijn vriendin vond de beginners naaicursus in Rotterdam erg leuk. Thuis is ze veel aan het oefenen en ze zegt dat ze veel geleerd heeft. De cursussen zijn niet duur en ze heeft de eerste nu afgerond en is al aan de tweede cursus begonnen. Mijn vriendin vindt de naaicursus in Rotterdam bij Modelessen erg leuk.

  • Er is een cursus voor mensen zonder ervaring
  • Er zijn verschillende cursussen beschikbaar
  • De cursussen zijn niet duur
  • Mijn vriendin vindt de cursus erg leuk en is enthousiast er mee bezig

Reageren is niet mogelijk