Dozen voor pakketten

Heb jij een winkel? Dan is de kans groot dat jij daar inmiddels ook een webwinkel bij hebt, aangezien steeds meer mensen online winkelen. Is dat het geval, dan kun je natuurlijk niet zonder dozen om je bestellingen mee te versturen. Nu kun je dit op verschillende manieren aanpakken, je kunt ze nieuw kopen, maar je kunt ook voor hergebruik kiezen. Je zou dan bijvoorbeeld alle dozen die jij zelf ontvangt, waarin jouw producten aangeleverd worden, kunnen opsparen om deze vervolgens zelf weer voor een nieuwe verzending te gebruiken. Dit is heel erg milieuvriendelijk en bovendien ook nog eens goed voor jouw portemonnee. Maar ook heeft het nadelen. Als eerste nadeel kun je denken aan het feit dat het op deze manier lastig is om een passende doos te vinden, je bent immers afhankelijk van wat je zelf ontvangen hebt. Voor een goede verzending is het juiste formaat wel van groot belang, dus dit is zeker een minpunt. Daarnaast laten veel bedrijven op hun dozen logo’s van hun onderneming plaatsen, wat voor verwarring kan zorgen. Want wie is nu de afzender van het pakket? Voor de ontvanger ziet dit er onduidelijk uit en misschien zelfs ook wel een tikje onprofessioneel. Om deze redenen kan het verstandig zijn om toch zelf te kiezen voor aanschaf van nieuw verpakkingsmateriaal bij Dozenhal.

Dozen verkrijgbaar in verschillende varianten

Een groot voordeel van zelf dozen kopen, is dat je exact die variant kunt kiezen die jou het best bevalt. Je zult het je in het begin misschien niet realiseren, maar er zijn heel veel verschillende opties op dit gebied. In de eerste plaats zijn er natuurlijk heel veel mogelijkheden wat betreft de afmetingen. Zoals gezegd is het erg belangrijk dat het formaat van de doos past bij het artikel wat verstuurd wordt. Koop jij zelf nieuwe dozen, dan kun je dus exact de juiste formaten bestellen. Daarnaast kun je dan ook kiezen hoe sterk ze moeten zijn. Je kunt kiezen voor golfkarton met een enkele golf, maar ook een dubbele golf is mogelijk. De laatste optie is sterker en dus geschikt voor zwaardere pakketten. Daarnaast biedt zelf dozen kopen je ook de mogelijkheid om hier jouw eigen logo op te laten drukken. Dit heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats ziet dit er heel professioneel uit en maak je zo dus een goede indruk naar de klanten toe. In de tweede plaats is het een manier om reclame te maken, als anderen jouw doos hergebruiken, dan wordt daarmee jouw logo ook zichtbaar voor meer mensen.

Ruime keus bij Dozenhal

Heb jij besloten dat jij zelf de juiste doos uit wilt kiezen voor verzending? Dan is het natuurlijk nog de vraag wat nu de juiste plek is om dit te doen. Kies je voor bestellen bij Dozenhal, dan zit je eigenlijk altijd goed. Zij bieden namelijk heel veel verschillende mogelijkheden:

  • een collectie standaardmodellen in maar liefst 2500 formaten
  • ruime keus in extra sterke exemplaren, de zogenaamde tabaksdoos
  • de containerdoos of palletdoos, die extra groot is en plaats biedt voor extra grote verzendingen
  • Lees meer..

Reageren is niet mogelijk